Napovedovali smo tekem poln konec tedna na slovenskih prizoriščih, zaradi številnih odpovedi pa so bili na delu zgolj v kategoriji do 14 let. Kot smo v tej sezoni žal že navajeni, so bile odpovedane vse tekme od dečkov do 15 let pa do članov, ki bi morale potekati v soboto ter nedeljo. Tekmovanja pa so bila uspešno izpeljana v Kisovcu. Na tamkajšnji 55-metrski skakalnici so se za čim daljše in lepše skoke potegovali tudi štirje Ilirijani 🐉.

Najvišje se je zavihtel Žak Cernjak, ki je pristal na 19. mestu. Mesto za njim je preizkušnjo za pokalne točke končal Gal Bregar. 37 m v prvi in 38 m v drugi seriji Jaše Kokalja je zadostovalo, da se je uvrstil na 33. mesto. V seštevku obeh skokov je le meter in pol za Jašo zaostal Rok Cirman, ki se je tako uvrstil na 35. pozicijo. ℹ️ Rezultati

Glede na spomladanske vremenske razmere, ki vladajo v zadnjih tednih je težko napovedovati spored prihajajočih tekmovanj, toda brez skrbi, o vseh predstavah naših tekmovalcev in tekmovalk vas bomo ažurno obveščali 🔉🔉🔉.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top