Napovedovali smo tekem poln konec tedna na slovenskih prizoriščih, zaradi številnih odpovedi pa so bili na delu zgolj v kategoriji do 14 let. Kot smo v tej sezoni žal že navajeni, so bile odpovedane vse tekme od dečkov do 15 let pa do članov, ki bi morale potekati v soboto ter nedeljo. Tekmovanja pa so bila uspešno izpeljana v Kisovcu. Na tamkajšnji 55-metrski skakalnici so se za čim daljše in lepše skoke potegovali tudi štirje Ilirijani ?.

Najvišje se je zavihtel Žak Cernjak, ki je pristal na 19. mestu. Mesto za njim je preizkušnjo za pokalne točke končal Gal Bregar. 37 m v prvi in 38 m v drugi seriji Jaše Kokalja je zadostovalo, da se je uvrstil na 33. mesto. V seštevku obeh skokov je le meter in pol za Jašo zaostal Rok Cirman, ki se je tako uvrstil na 35. pozicijo. ℹ️ Rezultati

Glede na spomladanske vremenske razmere, ki vladajo v zadnjih tednih je težko napovedovati spored prihajajočih tekmovanj, toda brez skrbi, o vseh predstavah naših tekmovalcev in tekmovalk vas bomo ažurno obveščali ???.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top