V zadnjih dneh se soočamo z dogodki, ki nas znova opomnijo kaj je v življenju zares pomembno ter da ob denimo kakšnem krajšem skoku, slabši formi… ni konec sveta. V mislih smo v tem času z vsemi, ki so jih kakorkoli prizadele hude poplave, s katerimi se soočamo po skoraj vsej Sloveniji. Ob tem smo hvaležni, da smo jo v Mostecu odnesli brez težav, kar pa ne velja za marsikoga v naši državi ter za marsikateri skakalni center. V naslednjih dneh, tednih in mesecih, ko bo na vrsto prišla sanacija bomo z veseljem po svojih močeh pomagali prizadetim klubom, da čim prej znova omogočijo treninge vsem skakalnim upom! Sedaj je namreč čas, da tudi slovenski skakalni svet pokaže, da znamo držati skupaj, ko je to potrebno. Prav tako se želimo tudi na tem mestu iskreno zahvaliti vsem reševalcem, gasilcem, policistom, vojakom in ostalim, ki nesebično pomagate reševati življenja in premoženje!

Foto: Skijumping.pl

 

Da pa v teh težkih razmerah vsaj nekoliko preusmerimo svoje misli na bolj pozitivne dogodke, so poskrbeli skakalci na drugi postaji poletne velike nagrade. V poljskem Szczyrku so bili kar trije od petih članov slovenske reprezentance Ilirijani. Na 104-metrski skakalnici so svojo trenutno pripravljenost preizkušali Maksim Bartolj, Matija Vidic ter Rok Masle. V soboto so vsi trije žal obstali že v kvalifikacijah, v katerih so se zvrstili na 52. (Maksim), 54. (Matija) in 55. (Rok) mestu. Dan kasneje so vsi nastopili na tekmi, ni pa jim uspel preboj v finalno serijo. Maksim je pristal pri okroglih 90 m ter tekmo sklenil na 41. poziciji. Manj kot točko je za njim na 44. mestu zaostal Matija, Rok pa se je uvrstil na 46. mesto.

Foto: Skijumping.pl

 

Za konec pa imamo za vas še prošnjo, da si vzamete le minuto za izpolnitev kratke ankete, ki jo najdete na tej povezavi. Zanimajo nas namreč vaše mnenje ter kritike o preteklih naročilih klubskih oblačil ter seveda želje in predlogi glede prihodnjih. Potrudili se bomo, da v čim večji meri upoštevamo vaše odgovore pri izboljševanju naše ponudbe.

Foto: Skijumping.pl

#NaučiteSeLeteti

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top