Prva postojanka pregleda “super podaljšanega vikenda” je Kranj, kjer so se merili tekmovalke ter tekmovalci v članski kategoriji. Na skakalnici pod Šmarjetno goro so se za čim višje uvrstitve na državnih prvenstvih merili članice, člani ter mešane ekipe. Nove izkušnje na pomembnem tekmovanju so pridobivale štiri naše predstavnice ter pet predstavnikov. Kako so se odrezali pa v nadaljevanju. ↙️

Pri članicah se je na zmagovalni oder uvrstila Urša Bogataj, ki je osvojila 3. mesto, na podelitvi priznanj najboljšim pa je bila tudi Špela Rogelj, ki je bila 6. Na 9. mesto se je uvrstila Ema Volavšek, Pia Mazi pa je pristala na 12.

Izenačene obračune smo spremljali pri članih, med katerimi je Lovro Kos zasedel 18. mesto, Matija Vidic je bil 26., tik za trideseterico pa so pristali Martin Capuder (32.), Matija Štemberger (36.) ter Benjamin Podobnik (39.).

Nekoliko manj napeto pa je bilo na mešani ekipni tekmi, na kateri je prva ilirijanska ekipa (Špela, Matija, Urša, Lovro) stopila na najvišjo stopničko zmagovalnega odra, druga ilirijanska ekipa (Ema, Matija, Pia, Martin) pa je pristala tik pod njim, na 4. mestu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top