img_0987.jpg 

Včeraj so naši fantje in dekleta pokazali, kdo je glavni v Mostecu.

Pri cicbanih je Cris Veber stal na najvišji stopnički. Rok Masle je bil tretji, Matic Garbajs četrti in Luka Brodnik sedmi. Tinkara Gros je sicer skakala sama, vendar pa je naredila tri dobre skoke, tako da so stopničke povsem na mestu.

Uradni rezultati: cicibani do 9 let 
Uradni rezultati: cicibanke do 9 let 

Po končani tekmi na najmanjši skakalnici, se je dogajanje preselilo na večji dve skakalnici. Dečki do 10 in 11 let ter deklice do 11 let so skakali na dvajset metrski skakalnici, kjer so naši spet pobrali vse zmage in celo več. Pri dečkih do 10 let sta za dvojno ilirjansko zmago poskrbela Gal Ivanov, ki je zmagal in Uroš Jovanovič, ki je bil drugi. Nik Škof je zasedel osmo mesto, Timotej Jeglič pa enajsto.

Uradni rezultati: dečki do 10 let 

Pri dečkih do 11 let je bil z naskokom najboljši Damjan Suzič, pri deklicah do 11 let pa je bila najdaljša Pia Mazi.

Uradni rezultati: dečki do 11 let
Uradni rezultati: deklice do 11 let

Na štirideset metrski skakalnici so se med sabo pomerili dečki do 12 in 13 let ter ena deklica do 13 let. Pri mlajših je zmagal Benjamin Podobnik, Matej Kermavner pa je bil tretji. Pri starejših so fantje z dobrimi skoki preprečili dostop do stopničk konkurentom, saj so zasedli, ne le vse stopničke, pač pa še četrto mesto. Zmagal je Lovro Kos, drugi je bil Gašper Sršen, tretji Jaka Bradeško in četrti Mark Ivanov. Tudi David Škof bi se zagotovo uvrstil višje, če ne bi pri prvem skoku tako ponesrečeno pristal. Anita Seretinek je tako kot Tinkara skakala sama, njen rezultat je na spodnji povezavi.

Uradni rezultati: dečki do 12 let
Uradni rezultati: dečki do 13 let
Uradni rezultati: deklice do 13 let
V rubriki Fotoreportaže je na ogled še nekaj fotografij, ki jih je posnela Lidija Hlace.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top