Mladinci, mladinke, člani ter članice so celoten vikend izkoristili za tekme Pokala Cockta. V soboto so se za pokalne točke merili v Kranju, v nedeljo pa v Mislinji.

Sobotno dopoldne je postreglo z vetrovno loterijo na skakalnici v Kranju, zaradi česar je bila izpeljana zgolj ena serija. V kategoriji do 18 let je 10. mesto osvojil Timotej Jeglič, Damjan Suzič je bil 19., v kombinaciji pa je zasedel 2. mesto. Med mladinci do 20 let je na tretjo stopničko stopil Matija Vidic, Benjamin Podobnik ter Lovro Kos sta si razdelila 9. mesto, Gašper Sršen pa je bil 19. V članski kategoriji sta Martin Capuder in Matija Štemberger zasedla 6. oz. 10. mesto. Med članicami so tekmovale kar štiri Ilirijanke, najboljša je bila Urša Bogataj na 3. mestu. Špela Rogelj je končala na 5., Pia Mazi na 8., Ema Volavšek pa na 9. Na prvi pokalni tekmi v nordijski kombinaciji za članice pa se je Ema uvrstila na prvo mesto.

Tudi nedelja je bila delovna za starejše kategorije. Do 18 let so se naši tekmovalci zvrstil takole: 11. Timotej Jeglič, 16. Damjan Suzič, 25. Fedja Lavriša. V starejši mladinski kategoriji je Matija Vidic zasedel 9. mesto, Gašper Sršen 11., Benjamin Podobnik in Lovro Kos pa sta skočila na 15. oz. 16. mesto. Pri članih se je na 4. mesto uvrstil Martin Capuder, Matija Štemberger pa na 7. Obe dekleti, ki sta nastopili na tekmi članic sta se tudi uvrstili na zmagovalni oder, in sicer Ema Volavšek z 2. in Pia Mazi s 3. mestom.

Ker rezultati (ob nastajanju tega prispevka) še niso bili objavljeni, si jih boste lahko v prihodnjih dneh ogledali na spletni strani Smusko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top