cockta.logo

Ljubljana – Mostec, 20.2.2013

Pa je tudi nam končno uspelo pod streho spraviti regijsko tekmovanje. Na skakalnicah smo imeli dovolj snega, nova pošiljka pa je počakala, da so bile vse tekme zaključene. V kar osmih kategorijah se je za regijske točke potegovalo 52 tekmovalcev in tekmovalk. Na najvišji stopnički je danes stalo kar pet Ilirjanov: Rok, Tinkara, Pia, Damjan in Benjamin. Na podij pa sta stopila še Cris (2.) in Matija V. (3.).

Nekaj fotografij iz podelitve bo na ogled v naši galeriji do konca tedna.

Najmlajši so skakali na naši “desetki” in Rok Masle je poskrbel, da je zmaga ostala v Mostecu. Matej Vukina je osvojil 5. mesto, Miha Sinčič pa je bil 7.. Pri najmlajših deklicah so v regiji tri tekmovalke, najboljša med njimi pa je naša Tinkara Gros.

Iz manjše naprave se je tekmovanje nadaljevalo še na “dvajsetki”, kjer so skakali dečki in deklice do 10 ter 11 let in na in “štiridesetki”, kjer so skakali dečki in deklice do 12 in 13 let. Pri dečkih do 10 let je bil naš najboljši Cris Veber na drugem mestu. Luka Brodnik je osvojil 5. mesto, Matic Garbajs pa 7.  Pri dečkih do 11 let so fantje dosegli naslednje uvrstitve: Nik Škof 4. mesto, Timotej Jeglič 7. mesto in Uroš Jovanovič 9. mesto. V tej starostni kategoriji skačeta tudi dve deklici, od katerih je bila Pia Mazi najboljša.

Na večji skakalnici so tekmovali le trije dečki v starostni kategoriji do 12 let, kjer je bil najboljši naš Damjan Suzič. Pri dečkih do 13 let, sta kar dva naša fanta stala na zmagovalnem odru. Kot najboljši je na najvišji stopnički stal Benjamin Podobnik, tretji pa je bil Matija Vidic. Matej Kermavner je osvojil peto mesto.

Uradni rezultati: CIC-9, CIC-de-9, D-10, D-11, DE-11, D-12, D-13

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top