Danes so se naši člani in članice udejstvovali tekmovanj tako po Sloveniji, kot tudi po Evropi in celo na Japonskem. Glede na to, da je potrebno podmladek spodbujati, si bodo dosežki tekmovalcev in tekmovalk sledili od najmlajših dalje.

V nadaljevanju članka si lahko preberete kako uspešni so bili cicibani in cicibanke v Ljubnem, pa 12 in 13-letniki v Kranju, mladinci v Franciji, člani v Italiji in Lahtiju ter članice na Japonskem.

 

Državno prvenstvo najmlajših skakalcev in skakalk

Ljubno, 3.3.2012

Danes smo v Ljubnem organiziral državno prvenstvo za naše najmlajše skakalne upe. Naslov državnega prvaka v kategoriji cicibanov do 9 let, je osvojil Vid Rošer (SSK Mislinja), drugi je bil Matevž Marinko (SD Dolomiti), tretji pa Matija Zelnik (SK Triglav). Naši cicibani so se uvrstili takole:

  •   6. mesto: Rok Masle,
  • 12. mesto: Matic Garbajs,
  • 14. mesto: Cris Veber,
  • 16. mesto: Luka Brodnik in
  • 36. mesto: Luka Malovič, ki si je na tej tekmi postavil tudi prvi uradni rekord, ki znaša 7 m.

Uradni rezultati >>> 

Pri cicibankah je naslov državne prvakinje osvojila Špela Mastnak iz SD Vizore, pred Evo Krek (SSK Alpina) in Marušo Kres (SD Dolomiti). Naša Tinkara Gros je osvojila 5. mesto.

Uradni rezultati >>>  

Pokal Cockta za 12 in 13-letnike

Kranj, 3.3.2012

imag0190.jpg 

Bohinjčani so se prav tako, kot mi, morali zaradi pomanjkanja snega »preseliti«. Tekmo so organizirali v Kranju, kjer so se za pokalne točke borili dečki do 12 in 13 let ter deklice do 13 let.

Posamezne dosežke naših članov bomo objavili takoj, ko bo organizator objavil rezultate na spletu, do takrat lahko povemo le, da je pri dečkih do 12 let naš najboljši Benjamin Podobnik, ki je osvojil 6. mesto, pri dečkih do 13 let je bil najboljši Lovro Kos na 10. mestu, pri deklicah do 13 let pa je zmagala Anita Seretinek.

Uradni rezultati  D-12 >>> 

Uradni rezultati  D-13 >>>  

Uradni rezultati  DE-13 >>> 

Nekaj fotografij Ilirjanov je posnel Rok Krisper, ogledate pa si jih lahko na Picassa povezavi

Alpski pokal

Chaux Neuve (FRA), 3.3.2012

V Francijo je na tekmovanju za Alpski pokal sodeloval tudi en Ilirjan. Nejc Seretinek je danes prišel do svojih prvih točk, tekmo pa je končal na 28. mestu.

Uradni rezultati >>>  

Celinski pokal

Predazzo (ITA), 3.3.2012

Žiga Mandl se je tudi tokrat odrezal odlično, saj je tekmovanje končal na visokem 4. mestu. Vse čestitke gredo tudi drugemu našemu članu, Andražu Pograjcu, ki je osvojil 15. mesto.

Uradni rezultati >>> 

Svetovni pokal za dekleta

Zao (JPN), 3.3.2012

Na Japonskem so dve tekmi Svetovnega pokala za dekleta že izpeljali. V dopoldanski preizkušnji je Špela Rogelj osvojila 19. mesto, v popoldanski pa 16. Tudi Urša Bogataj je bila uspešnejša na popoldanski tekmi, kjer je osvojila 17. mesto, medtem ko je bila dopoldan 28.

Uradni rezultati – dopoldan >>>  

Uradni rezultati – popoldan >>>

Svetovni pokal-ekipno za fante

Lahti (FIN), 3.3.2012

Naši člani so danes ekipno dosegli peto mesto, za Slovenijo pa so skakali: Jernej Damjan, Jurij Tepeš, Jure Šinkovec in Robert Kranjec.

Uradni rezultati >>> 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top