Kranj, 23.12.2012

Danes je NSK Tržič Trifix v Kranju organiziral odpadla državna prvenstva iz lanske sezone in sicer v kategoriji mladincev do 16 let in mladincev do 20 let. Predstavnikov starejših mladincev v klubu nimamo, zato pa so se odlično odrezali mlajši mladinci.

PC230202

Državni prvak v posamični preizkušnji je po pričakovanjih postal Cene Prevc (SK Triglav), drugi je bil Anže Lanišek (SSK Mengeš), tretje mesto pa je osvojil Nejc Seretinek. Ostali naši fantje so se uvrstili takole: 8. Matic Rogelj, 9. Ožbej Ferkov, 10. Rok Setnikar, 13. Martin Capuder, 14. Urban Šeme, 16. Tine Bogataj in 23. Matija Peklaj.

Ilirjani so bili odlični tudi na ekipni preizkušnji, saj je bila naša prva ekipa nepremagljiva. Naslov ekipnih državnih prvakov so osvojili: Ožbej, Matic, Rok in Nejc. Premagali so ekipo SK Triglava. Naša druga ekipa, v sestavi: Matija, Martin, Tine in Urban, je osvojila tretje mesto. V rubriki Fotoreportaže si lahko ogledate tudi nekaj foto utrinkov današnjega državnega prvenstva.

Uradni rezultati:
M-16
ekipno M-16

 

Žiri, 22.12.2012

V soboto pa so s svojimi prvimi zimskimi pokalnimi tekmami začeli tekmovalci in tekmovalke v starostni kategorijah do 14 oz. do 15 let.

Svoj zmagovalni pohod iz poletne sezone je pri dečkih do 15 let nadaljeval Tine Bogataj. Takoj za njim se je uvrstil Jan Kus, trojno zmago Ilirjanov pa je preprečil Bor Pavlovčič (ND Rateče Planica), ki se je “vrinil” pred Nejca Ulago. Na peto mesto je skočil Urban Rogelj.

D-15_Ziri

Na stopničkah smo imeli tudi predstavnico deklet: Anita Seretinek je v kategoriji deklic do 15 let osvojila 3. mesto.

DE-15_Ziri

V kategoriji dečkov do 14 let so se za prve pokalne točke borili štirje fantje od katerih je bil, na 7. mestu, najboljši Jaka Bradeško. Na 10. mesto se je uvrstil Lovro Kos, 13. je bil Gašper Sršen, Mark Ivanov pa je bil 18..

Uradni rezultati:
D-14
D-15
DE-15

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top