ursa_bogataj_2010_beljak.jpgPo včerajšnjem 2. Svetovnem prvenstvu v smučarskih skokih za dekleta, kjer se je Špela Rogelj uvrstila na 21. mesto (SZS) in kvalifikacijah za današnjo tekmo v moški konkurenci, kjer se Jerneju Damjanu ni uspelo uvrstiti, so se danes na Poljskem in v Nemčiji naši fantje in eno dekle potegovali za najboljše uvrstitve na drugih tekmovanjih.   

Najuspešnejša je bila Urša Bogataj, ki je na OPA igrah (Baiersbronn, Nemčija), z naskokom dobrih desetih točk, ponovno dokazala, da je v odlični formi in se povzpela na najvišjo stopničko. Uradni rezultati:

V konkurenci mlajših dečkov (letniki ’96 in mlajši) se je od Ilirjanov najbolje odrezal Tilen Bartol, ki se je uvrstil na 5. mesto. Nejc Seretinek je bil 18., Ožbej Ferkov pa 20.. Jutri fante čaka še ekipna preizkušnja.
Uradni rezultati:
 
Prav tako v Nemčiji (Ruhpolding) so se za točke FIS pokala borili trije Ilirjani. Žiga Mandl je tekmovanje končal tik za stopničkami, na 4. mestu. Andraž Pograjc je bil 13., Jan Družina pa ni prišel do točk, tekmovanje je končal na 46. mestu.
Uradni rezultati:
 
Matic Kramaršič pa zastopa barve kluba na Poljskem (Zakopane), kjer se na HS 134 m poteguje za točke Celinskega pokala. Tokrat se je uvrstil na 17. mesto in vknjižil novih 14 točk.
Uradni rezultati:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top