p2200079.jpgOrganizacija tekem celinskega pokala je za nami in naporni vikend je poplačan s trudom, ki so ga v to vložili vsi udeleženci. Vsem, ki so pri organizaciji pomagali, se je danes predsednik kluba, Ljubo Jasnič, ob koncu tekmovanja, tudi zahvalil. V celoti si lahko zahvalo preberete v nadaljevanju članka.

Zdaj pa še k dosežkom naših članov.

 

Sobota, 19.2.2011

V soboto so organizatorjem delale preglavice vremenske razmere, vendar sta bili kljub temu izpeljani obe seriji v konkurenci. Barve kluba sta zastopala Matic Kramaršič, ki je tekmovanje končal na 17. mestu in Žiga Mandl, ki s 36. mestom ni prišel do točk.

Uradni rezultati:

Več…  

Nedelja, 20.2.2011

Danes so bili na tekmi trije Ilirjani, od katerih je bil najboljši Žiga Mandl na 15. mestu, Matic Kramaršič je bil 18., Andražu Pograjcu pa ni uspelo priti do točk. Tekmovanje je končal na 52. mestu.

Uradni rezultati:

Več… 

 

Nekaj foto utrinkov iz nedeljske tekme je v naši rubriki Fotoreportaže.


Govor predsednika kluba SSK Costella Ilirija

Ob zaključku tekmovanja Kontinentalnega pokala, katerega organizator je bila SSK Costella Ilirija, ob pomoči kluba NSK Trižič – Trifix, ki je odlično izpeljal tekme v tekih na Pokljuki, bi se vam rad zahvalil in čestital za opravljeno delo:
  • najprej vsem tekmovalcem, posebej zmagovalcem in njihovim trenerjem,
  • vodstvu tekmovanja na čelu z Zlatkom Suzičem in Miho Koprivškom, vsem klubskim kolegicam in kolegom , brez katerih odrekanja v tem vikendu in tistim pred 14 dnevi na Alpskem pokalu, ne bi bilo možno tako dobro organizirati in izpeljati vseh tekem,
  • Smučarski zvezi Slovenije, ki nam je zaupala odgovorno nalogo, Tomažu Verdniku in Ivu Zupanu, ki je z ekipo odlično pripravil skakalnico tu v Kranju in nudil vso tehnično podporo, teptačem OK Planica, Matiju Stegnarju in Biserki Drinovec za vodenje ekipe prostovoljcev NSK Tržič Trifix, ki so poskrbeli za organizacijo tekem na Pokljuki,
  • koordinatorju za skoke Horstu Tielmannu ter koordinatorju za NK Toniju Guggemoosu, za nadzor in pohvalne besede o izvedenih tekmah in
  • vsem sponzorjem ter donatorjem, ki so prispevali materialna in finančna sredstva.  
Opravili smo dobro delo, dodali še en kamenček v mozaik dobrih organizacij tekem v Sloveniji, v prid največjega v Planici.
Hvala še enkrat vsem in nasvidenje!
Ljubo Jasnič, predsednik SSK Costella Ilirija

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top