Mislinja, 18.10.2009
HS93
Glede na to, da Ilirjani nimamo predstavnikov v kategoriji M-16, so vskočili fantje letnika ’96. Naslov državnega prvaka je osvojil Urban Sušnik (NSK Tržič-Trifix), Žan Zagomilšek (SSK Mislinja) je osvojil srebro, bron pa Jaka Kosec (SSK Mengeš). Odličen, peti, je bil Rok Setnikar, 12. Matic Rogelj, 14. Ožbej Ferkov, 15. Nejc Seretinek, 34. Uroš Drobnič in 35. Matija Peklaj.
 
Ekipni državni prvaki v tej kategoriji so člani SSK Mengeš, drugi so bili Triglavani, bron pa so osvojili Ilirjani, v sestavi: Seretinek, Ferkov, Rogelj in Setnikar.
 
 
Mostec, 18.10.2009
HS14
Medtem, ko so se v Mislinji borili za naslov državnega prvaka, smo v Mostecu izpeljali prvo tekmovanje za Pokal Zmajčka Skokca, ki je namenjen najmlajšim tekmovalcem in tekmovalkam.
»Zaradi manjšega števila tekem, kjer bi skupaj tekmovali otroci celotne generacije in tekem, kjer bi bila tekmovalnost drugotnega pomena, na prvem mestu pa druženje, smo se v SSK Costella Ilirija odločili, da ob koncu poletne sezone pripravimo tekmo za »Pokal Zmajčka Skokca«.«
Najmlajši cicibani in deklice so se borili za prelepe pokale, ki jih je za to priložnost naredil Janez Rogelj.
 
pokal.jpg 
 
 
V kategoriji cicibanov do 9 let je marsikateri deček tekmoval prvič, zato si vsi zaslužijo pohvalo. Prvo mesto je osvojil domačin in aktualni državni prvak v tej kategoriji, Damjan Suzič. Odličen tretji je bil Uroš Jovanović. Ostali pa so priskakali na naslednja mesta:
          7. Gal Ivanov,
          9. Gašper Jug,
          10. Cris Veber,
          11. Timotej Jeglič in
          13. Nik Škof.
Podrobni rezultati>>c-9_pzs
 
V kategoriji deklic do 11 let se je pomerilo pet deklic. Naša Tinkara Gros, ki je bila danes od vseh tekmovalcev  najmlajša, si zasluži posebne čestitke za pogum. Prvo mesto je za pičle pol točke osvojila Anita Seretinek, pred Viktorijo Šen iz Logatca. Tinkara Gros je bila peta.
Podrobni rezultati>>de-11_pzs
 
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top