Kranj, 17.10.2009
Na državnem prvenstvu dečkov do 12 in 13 let ter ekipnem državnem prvenstvu dečkov do 13 let, so slavili Ilirjani.V kategoriji dečkov do 12 let je nov državni prvak Tine Bogataj, bron pa je osvojil Nejc Ulaga. Pri dečkih do 13 let je zmagal Tilen Bartol, Matija Štemberger pa je stopničke zgrešil za dobri 2 točki.Ilirjanska ekipa, v sestavi: Ulaga, Bogataj, Bartol in Štemberger, je prepričljivo osvojila zlato, saj so srebrne Triglavane premagali za skoraj 100 točk.

dp_ekipno_d13.jpg

  

Podrobnosti v nadaljevanju….. 

 

Mislinja, 17.10.2009
Na drugem koncu Slovenije pa so za Pokal Cockta tekmovali člani, dekleta absolutno, mladinci do 18 in 20 let. Rezultati članov še niso objavljeni na spletu, tako da bo povzetek pripravljen kasneje.  
 
Pri dekletih se je odlično odrezala Špela Rogelj, ki si je z najdaljšim skokom v svoji konkurenci (78,5 m) priskakala prvo mesto.
 
Pri mladincih do 20 let je tretje mesto osvojil Matic Kramaršič. Ostali Ilirjani so se uvrstili takole: 4. Luka Brnot, 6. Tim Babnik, 15. Gašper Bartol, 21. Anže Martinc in 25. Urban Kocijančič.

 

V sončnem, vendar hladnem vremenu, so se za naslov državnega prvaka na HS43,5 pomerili dečki do 12 let in 13 let. Kot že zapisano, je pri dečkih do 12 let naslov državnega prvaka osvojil Tine Bogataj, drugi je bil Logatčan Gregor Šen, tretji pa Nejc Ulaga. Ostali naši so se uvrstili na:
4. mesto, Urban Rogelj;
18. mesto, Gašper Sršen;
28. mesto, Mark Ivanov in
30. mesto, Benjamin Podobnik.
 
Pri dečkih do 13 let pa je naslov državnega prvaka osvojil drugi ilirjanski TB (več o tem na sloski) – Tilen Bartol. Drugi je bil Jernej Silvester (SSK Stol), tretji pa Matevž Samec (SSK Velenje). Matija Štemberger je bil četrti.
 
Popolnoma sproščeni so se, za udeležbo na ekipni tekmi, ponovno podali na vrh zaletišča Nejc, Tine, Tilen in Matija ter naredili skoke dneva. Prva ekipa Triglava je za njimi zaostala za skoraj 100 točk, tretji pa so bili Stolani.
 
Iskrene čestitke tekmovalcem in trenerjem! 
 
Dogajanje so fotografirali in snemali: Bojan in Maja Ulaga ter Iztok Podobnik.
 Posnetki: ekipno in posamično

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top