Danes sta se na dveh koncih Slovenije odvili kar dve državni prvenstvi. Za Ilirjane je bil uspešnejši kraj Mislinja, kjer je Matija Štemberger na posamični tekmi osvojil srebro, skupaj s Tilnom, Janom in Urbanom pa še ekipno zlato. Druga ilirjanska ekipa (Benjamin, Martin, Nejc in Tine) si je s Triglavani delila tretje mesto in tako pozitivno presenetila tako trenerja kot gledalce.

Na gorenjskem, v Kranju, so se najmlajši člani pomerili na skakalnici HS 14,25 m, kjer je bil najboljši Ilirjan Rok Masle na 8. mestu.

V rubriki Fotoreportaže si lahko ogledate fotografije iz Mislinje, več o uvrstitvah naših tekmovalcev pa si preberite v nadaljevanju.

naslovnica_573_x_617.jpg

 

Mislinja, 16.10.2011

Pri dečkih do 14 let je naslov državnega prvaka osvojil član ND Rateče Planica, Bor Pavlovčič. Timi Zajc (SD Vizore) je osvojil srebro, Aljaž Osterc (SSK Velenje) pa bron. Naš najboljši je bil Jan Kus, na 4. mestu, sledili pa so mu: Urban Rogelj na 7. mestu, Tine Bogataj na 8. mestu, Nejc Ulaga na 9. mestu, Benjamin Podobnik na 16. mestu in Lovro Kos na 33. mestu.

Uradni rezultati

Pri dečkih do 15 let je šel naslov državnega prvaka v Velenje, osvojil pa ga je Matevž Samec. Kot že rečeno, je bil Matija Štemberger drugi, tretje mesto pa si je priskakal Zagorjan Rok Juvančič. Tilen Bartol je osvojil 7., Martin Capuder 11. in Jan Halec Makovec 20. mesto.

Uradni rezultati 

V kategoriji deklic do 15 let so skakale štiri tekmovalke. Po pričakovanjih, je naslov državne prvakinje osvojila aktualna državna prvakinja pri članicah, Ema Klinec (SSK Alpina). Srebro je šlo v Zagorje z Julijo Sršen, bron pa v Bohinj z Agato Stare. Anita Seretinek je pristala na 4. mestu.

Uradni rezultati 

Po končani posamični tekmi se je za ekipni naslov pomerilo še 11 ekip. Ilirjani smo sestavili dve zmagovalni ekipi, saj sta obe stali na stopničkah. Naslov državnega prvaka je osvojila ekipa SSK Costella Ilirija 1, v sestavi: Urban Rogelj, Jan Kus, Tilen Bartol in Matija Štemberger. Drugi so bili člani ekipe SSK Velenje 1, tretji pa člani ekipe SK Triglav 1 in SSK Costella Ilirija 2, sestavi: Benjamin Podobnik, Martin Capuder, Nejc Ulaga in Tine Bogataj.

Uradni rezultati

 

Kranj, 16.10.2011

V kategoriji cicibanov do 9 let je osvojil naslov državnega prvaka Vid Rošer (SSK Mislinja), Matevž Marinko (SD Dolomiti) je bil srebrn in Matic Hladnik (NSK Tržič Trifix) bronast. Med našimi fanti je bil najboljši Rok Masle na 8. mestu, Cris Veber je bil 12., Luka Brodnik 15. in Matic Garbajs 16.

Uradni rezultati

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top