SPOŠTOVANE KOLEGICE, SPOŠTOVANI KOLEGI!

VESEL SEM, DA JE REVIJA SKOKOV USPELA.

BILA STA LEPA DNEVA, H KATERIMA STE PRISPEVALI VSAK SVOJ DELEŽ. KO SESTAVIŠ MOZAIK ZADOLŽITEV IN POMNOŽIŠ NA KONCU VSE SKUPAJ Z ZNANJEM IN ZAGNANOSTJO VSEH VAS, DRAGI KOLEGI, DOBIŠ REZULTAT, KI ŽANJE ODOBROVANJE, NA ORGANIZACIJSKEM IN TEKMOVALNEM PODROČJU. TO MNENJE SO DELILI VSI S KATERIMI SEM PO TEKMI PA TUDI MED NJO GOVORIL.

RAD BI SE VAM ZAHVALIL ZA VLOŽEN TRUD IN NAPORE. LEPO JE SODELOVATI IN BITI DEL TAKŠNE EKIPE! MNOGO JE LJUDI PRIMAKNILO SVOJ KAMENČEK V MOZAIK LETOŠNJE REVIJE, ŠE VEČJO BARVITOST NAM JE PREPREČILO VREME.

HVALA VSEM TISTIM, KI STE POSKRBELI ZA NOVO PODOBO DVORIŠČA, ZA DOBRO HRANO IN POSTREŽBO, ZA PRIDOBITEV POTREBNIH SREDSTEV, ZA NABIR NAGRAD IN IZVEDBO SREČELOVA, ZA VARNOST PRIREDITVE, ZA DEŽURSTVO HVALA GASILCEM….IN VSEM, KI STE VODILI, SODILI IN MERILI, SKRBELI ZATO, DA JE SKAKALNICA NUDILA VARNE IN LEPE SKOKE. HVALA MITJI ZA SPIKERSTVO, PREDSTAVNIKOM SZS ZA UDELEŽBO IN POMOČ PRI PODELITVI.

ČESTITKE TRENERJEM ZA VLOŽEN TRUD PRI PRIPRAVI SKAKALNIC IN CELOTNEGA PRIREDITVENEGA PROSTORA, ZA TEKMOVALNI USPEH NAŠIH SKAKALCEV.

V IMENU KLUBA PA ŽELIM IZREČI ŠE POSEBNO ZAHVALO ZA SODELOVANJE ČETRTNI SKUPNOSTI ŠIŠKA IN POSEBEJ G. IGORJU BAMBIČU. HVALA ZA POMOČ PRI IZVEDBI TEKMOVANJA IN VESEL BOM, ČE BI PRIHODNJE LETO LAHKO ZOPET PRAZNOVALI SKUPAJ. IMAMO KAR NEKAJ DOLGA, KI NAM JE OSTAL ZARADI SLABEGA VREMENA, DO KRAJANOV IN PREDVIDENIH NASTOPAJOČIH.

HVALA VSEM SKUPAJ IN VSAKEMU POSEBEJ, Z ŽELJO, DA SE VAŠ PRVI DELOVNI DAN POLETJA ZAČNE TAKO USPEŠNO, KOT SE JE KONČAL ZADNJI DAN REVIJE MOSTEC ’09!

LEP POZDRAV, LJUBO

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top