Spoštovane kolegice in kolegi,
trenerji, drage skakalke, dragi skakalci,
članice in člani SSK Costella Ilirija!  
 
V teh prazničnih dneh se izteka leto v katerem smo, tako vodstvo kluba kot posamezniki, namenjali svoje delo, ideje, sredstva, pa tudi čas in prijazno besedo, tekmovalcem in tistim, ki bodo to jutri postali. Potrebujejo našo pozornost in pomoč. Za vaš trud vam izrekam iskreno priznanje.  
 
Vse več je med nami tistih, ki so v iztekajočem se letu občutili nove stiske in ki jim je neprijazni čas na pleča naložil dodatne skrbi. Naša skupna naloga je, da najdejo v klubu še več pomoči, zavetje, varnost. Pomagajmo tiho, brez blišča, a izjemno predano, z globokim spoštovanjem do vsakogar posebej. Tu je delo trenerja izjemno pomembno, njegova vloga je mnogo širša in globlja.  Nihče v klubu ne sme prenehati z aktivnostmi, ker krizni  čas pušča posledice v družini. Zato je klub, zato so prijatelji! Naredimo vse za njihovo dostojanstvo, za pomoč, v kolikor jo kdo potrebuje. 
 
Predpraznični čas, v katerem zadiši po domačih dobrotah in kuhanem vinu, mnogi preživljate v skrbi za soljudi, za najbližje. Tudi njim velja moje iskreno voščilo in opravičilo, da ste mnogokrat na tekmah, treningih, v Mostecu na raznih akcijah in ne z njimi. 
 
Ste pa zato edini zaslužni za marsikatero iskrico v očeh, za marsikateri nasmeh ob dobrem skoku, ob zmagi in drugih mestih na zmagovalnih stopničkah. 
 
V svojem imenu in v imenu vodstva kluba se vam zahvaljujem za vsa prizadevanja pri uresničevanju našega športnega poslanstva, ki ga uspešno izvršujemo že 40 leto. 
 
In kaj reči za konec? 
 
Želim vam lepe in spokojne praznične dni v krogu vaših najdražjih. V prihodnjem letu vam želim obilo zdravja in osebne sreče ter pozitivne energije za premagovanje vsakdanjih izzivov.  
 
Želim vam novih športnih uspehov in preseganje zastavljenih ciljev.  
Želim vam tudi, da bi vas obdajali iskreni ljudje. 
 
Želim vam eno dobro leto, v katerem bomo skupaj delali dobro in skupaj slavili uspehe naših skakalcev! 
 
Stavim na človečnost in srčnost v nas. Vedno je pravi trenutek, da storimo dobro delo. Tudi v športu, tudi v Mostecu! 
 
In iz Mosteca pošiljamo te iste želje vsem skakalnim klubom v Sloveniji, na Smučarsko zvezo Slovenije, vsem, ki nas podpirajo in nam izražajo dobre  želje v teh dneh! 
 
Srečno 2010!  
 
S spoštovanjem, vaš
Ljubo Jasnič
predsednik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top