Smučarski skakalni klub
I L I R I J A
Vodnikova 155
1000 LJUBLJANA
ODBOR ZA SODNIKE                                                                  

VABILO IN RAZPIS 

Vabim vse člane SSK Ilirija, ki bi želeli postati sodniki za smučarske skoke, nordijsko kombinacijo in teke, da se udeležite seminarja in opravljanja sodniškega izpita. Vabljeni tudi vsi bivši skakalci, saj ste za nas dragocen vir izkušenj in znanja s področja smučarskih skokov, da tudi na tak način še naprej pripomorete k delovanju kluba in k razvoju skakalnega športa. Strašem naših mlajših skakalcev in skakalk pa polgam na srce, da se udeležite seminarja in opravite izpit, ker potrebujemo tudi nove sodnike in sodnice, poleg tega pa boste spoznali nordijsko smučanje še s te plati.
Sodniški seminar bo organizairan tudi za celotno ljubljansko regijo, zato prosim predsednike ostalih klubov, da ta razpis posredujejo svojim članom.

Seminar bo potekal:

06.10.2009
07.10.2009

ob 17.00 v klubskih prostroih SSK Ilirija, predavala bosta g. Letnar in g. Bras mlajši. Za termin izpita se boste dogovorili na seminarju. Stroški za seminar in opravljanje izpita bodo sporočeni na seminarju.

Prosim, da mi do 05.10.2009 do 14.00 po e-pošti na naslov: dusan.pecnik@gov.si pošljete prijave na izpit, v kateri navedete svoje ime in priimek ter klub katerega član ste.

 

DUŠAN PEČNIK l.r.
VODJA ODBORA ZA SODNIKE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top