NSK Tržič FMG je v petek (13.6.2014) in soboto (14.6.2014) gostil najmlajše tekmovalce in tekmovalke v smučarskih skokih.

V petek so pripravili tradicionalno tekmovanje – XXV. Pokal Tržiča.  Kar v štirih starostnih kategorijah so Ilirjani stali na stopničkah. Na najvišjo je stopil Benjamin Podobnik v kategoriji dečkov do 15 let. Pri dečkih do 11 let je bil Rok Masle drugi, Urša Vidmar (cicibanke) in Damjan Suzič (dečki do 14 let) pa sta bila tretja. Podrobne rezultate si lahko ogledate v nadaljevanju.

trener_skakalci

V soboto so organizirali drugo tekmovanje v nizu Alpe Adria pokala, kjer se je šest najmlajših Ilirijanov in Ilirjank pomerilo v dveh starostnih kategorijah. Na svojih prvih stopničkah je stal Gašper Kramar, ki si je z daljavama 7,25 m in 6 m priskakal drugo mesto. Podrobnejši rezultati so zapisani v nadaljevanju.

ilirjani

XXV. Pokal Tržiča

V najmlajši konkurenci – cicibani do 9 let – so bili kar trije naši fantje uvrščeni med deset najboljših: Gal Bregar si je priskakal 4. mesto, takoj za njim se je uvrstil Marcel Stražišar, Nejc Ingolič pa je končal na 9. mestu.

Urša, kot edina predstavnica Ilirije med cicibankami, je bila – kot povedano v uvodu – tretja, uradni rezultati pa so na vpogled v priponki.

Pri dečkih do 11 let se je poleg Roka v smučino spustil še Matej Vukina, ki se je s svojima skokoma uvrstil na 15. mesto.

Tudi pri deklicah do 11 let smo imeli Ilirjani eno predstavnico – Tinkaro Gros – ki je osvojila 5. mesto.

Poleg Damjana je v kategoriji dečkov do 14 let skakal tudi Boštjan Baras, ki se je uvrstil na visoko 5. mesto.

Pri dečkih do 15 let, kjer je zmagal Beno, se je na 11. mesto uvrstil Matija Vidic.

 

ALPE ADRIA

Pri cicibanih do 7 let je drugo mesto osvojil Gašper, 6. je bil Gal Praznik, 8. mesto pa je dosegla Mia Ingolič.

V starejši kategoriji, pri cicibanih do 8 let, se je najbolje odrezal Marcel Stražišar na 6. mestu, Nejc Ingolič je bil 16., Urša Vidmar pa je osvojila 18. mesto.

Oglejte si še skupne rezultate po dveh izvedenih tekmovanjih:

cic-7_2

 

ilirjani_v senci

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top