23.8.2009; COC: Na drugi tekmi odličen Anže!
(povzeto po sloski)

ane_damjan.jpg18-letni norveški skakalni up, Anders Fannemel, je v Lillehammerju na drugi tekmi celinskega pokala prišel do svoje prve zmage v tem tekmovanju. Konkurente je za seboj pustil za kar dobrih 13 točk. S skokom dneva se je v finalu z 18. mesta na drugo prebil Nemec Erik Simon, znova pa je v finalu zablestel tudi Robi Hrgota, ki je z 10. mesta skočil na odlično tretje mesto. Tam je bil po prvi seriji Anže Damjan, ki pa je v drugo skočil slabše in pristal na osmem mestu. Odličen je bil tudi Jurij Tepeš z 12. mestom, točke pa je na 22. mestu osvojil tudi Rok Urbanc. Brez točk sta ostala Matic Kramaršič in Jure Bogataj.

22.8.2009; COC: Matic odličen 8.!

(povzeto po sloski)
matic_kramarsic_09.jpgNorveški veteran Roar Ljökelsöy je dobil šesto tekmo celinskega pokala v tej sezoni. Popolno domače slavje sta z drugim in tretjim mestom dopolnila Fredrik Bjerkeengen in Thomas Lobben. Zelo dobro sta nastopila Matic Kramaršič, šesti po prvi seriji, ki je bil na koncu osmi in Robi Hrgota, ki se je z najboljšo oceno finala z 19. mesta povzpel na deveto. Točke sta za 20. in 24. mesto osvojila še Anže Damjan in Jurij Tepeš, izven finala pa sta ostala Rok Urbanc in Jure Bogataj.

22.8.2009; COC-D: Špela osvojila skupno 18. mesto(povzeto po sloski) V Lillehammerju se je odvila zadnja tekma celinskega pokala za dekleta na plastiki, ki jo je dobila Norvežanka Line Jahr. Druga je bila mlada Američanka Sarah Hendrickson, tretja pa Japonka Yuuki Itoh. Odlično se je znova odrezala Eva Logar, ki je še tretjič v tej sezoni osvojila deveto mesto in tako odlično zaključila letošnjo sezono na plastiki. Skupna zmagovalka je postala Nemka Ulrike Grässler. Skupno je Logarjeva končala na osmem mestu, Špela Rogelj pa na 18. mestu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top