Priznanji sta prejela naša člana Luka Koprivšek za življenjsko delo in Matic Kramaršič za 3. mesto ekipno na mladinskem SP.
15122010001.jpg 

Na slavnostni podelitvi Športnik Ljubljane 2010, ki je potekala v sredo, 15. decembra v Festivalni dvorani, so se zbrali vrhunski športniki in športnice, ki so s svojimi športnimi rezultati v letošnjem letu prispevali k ugledu Ljubljane.

Na začetku sta gostom nekaj uvodnih misli namenila mag. Janez Sodržnik, predsednik ŠZL in Zoran Jankovič, župan Ljubljane. Oba sta poudarila velik pomen športa, ki ga premore Ljubljana, pohvalne besede sta namenila vsem prejemnikom nagrad in tudi vsem, ki že več let prostovoljno delujejo v športu in s tem bogatijo tradicijo športa v Ljubljani.

In kateri športniki in trenerji so bili letos najboljšič Med trenerji sta to postala Andrej Nolimal in Gregor Brod, tretje mesto med dekleti je pripadlo gimnastičarki Teji Belak, drugo mesto kajakašici Evi Terčelj, naj športnica Ljubljane 2010 pa je postala judoistka Raša Sraka Vukovič, ki je sicer na prireditvi ni bilo, nam je pa s pomočjo sodobne tehnologije poslala pozdrave in zahvalo iz Tokia. V moški kategoriji je naslov najboljšega odnesel kajakaš Jure Meglič, drugo mesto je osvojil plavalec Peter Mankoč, tretje pa telovadec Sašo Bertoncelj.

Več o tem na spletni strani Športne zveze Ljubljana.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top