LJUBNO

V Ljubnem je bilo državno prvenstvo za dečke do 12 let. Naša sedmerica dečkov, ki se sicer enakovredno kosa z drugimi vrstniki ni dosegla željenega uspeha. Najboljši je bil Rok Setnikar na tretjem mestu, Seretinek je bil peti ostali pa so se razvrstili nekoliko nižje.
REZULTATI:
državno_prvenstvo_dečki_do_12_let_

KRANJ 

kranj_ekipno__1.jpgV kranju je bilo državno prvenstvo za mladince do 20 let, člane in dekleta absolutno. Med dekleti je slavila Katja ožun pred Vtičevo in Logarjevo.

REZULTATI: dekleta_absolutno

MajčMed mladinci je bil naš član Matic Kramaršič tretji. Kazalo je celo bolje saj je imel prvi skok dolg kar 105 m. V drugo žal ni šlo.

REZULTATI: mladinci_do_20_let

Med mladinci ekipno do 20 let so slavili Tžičani, pred našimi skakalci (Martinc, Brnot, Kramaršič, Žagar) in tretje uvrščenimi Zagorjani.

REZULTATI: mladinci_do_20_ekipno

Med člani ekipno so bili letos Triglavani premočni za našo postavo (Bardorfer, Damjan A., Šinkovec , Damjan J.). Tretja je bila ekipa Triglava III.

REZULTATI: člani_ekipno

 

MAJČ, TRENER MLADINSKIH IN ČLANSKIH SELEKCIJ (TAKOLE JE TREBA SKOČITI).

jernej_damjan_2.jpgPo pričakovanju je med posamezniki v članski vrsti zmagal naš Jernej Damjan (po novem se naš klub imenuje Costella – Ilirija), sanjsko pa se je razpletlo tudi nadaljevanje. Drugi je bil Bogataj Jure, tretji pa naš Jure – Šinkovec. Na peto mesto je skočil Anže Damjan in na šesto Matic Kramaršič. HALO, štirje med šest!!!

REZULTATI: člani_posamično

NOVI STARI DRŽAVNI PRVAK JERNEJ DAMJAN

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top