Naš SETO – Rok Setnikar, ponovno preseneča. Med dećki do 14 let v Mislinji se je prebil kar na 6. mesto, kar je zanj izjemen rezultat, saj je letni 1996 (torek skače med letniki 1994). Golobček – Jan Golob je skočil med leto starejšimi dečki na četrto mesto, kar je tudi zelo soliden rezultat.

 Fotogalerija iz Mislinje

02. 02. 2008

mislinja_02_02_08.jpgLjubljana – V Mislinji je danes na 65 meterski napravi potekalo državno prvenstvo do 14 let in tekma za pokal Cockta za dečke do 15 let. Državni prvak je postal Ihančan Gašper Štupar, ki je ugnal Urbana Sušnika in Žana Zagomilška. Najboljši do 15 let je bil Niko Hižar iz Velenja, drugi je bil Rok Justin iz Žirovnice, tretji pa Jaka Hvala iz Ponikv. Kot smo obljubili, si sedaj lahko ogledate tudi fotogalerijo iz Mislinje. Ogledate si jo lahko s klikom na zgornjo povezavo ali pa jo poiščete na straneh SZ.

Naš SETO – Rok Setnikar, ponovno preseneča.Med dečki do 14 let v Mislinji se je prebil kar na 6. mesto, kar je zanj izjemen rezultat, saj je rojen leta1996 (torej skače med letniki 1994). Golobček – Jan Golob, je skočil med leto starejšimi dečki na četrto mesto, kar je tudi zelo soliden rezultat.

DO 14 LET
DO 15 LET

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top