KRANJ, 1. Marec 2008:

Zadnja »dirka« dečkov do 12 let v zimski sezoni je bila izpeljana skozi šivankino uho. Jutranji dež ni obetal, domačini (Kranjčani) pa so stokali koliko snega so sinoči nametali na iztek – »Na,  pa ga sedaj skoraj ni! Kot, da ga je ponoči nekdo ukradel.« Droben dež je rosil tudi med tekmovanjem.

če bi bilo danes ekipno tekmovanje, potem bi premočno zmagali naši tekmovalci. Kar štirje so bili namreč na koncu med deseterico, naš zadnji izmed osmerice »Carjev« pa na 31. mestu. Za ta dosežek  bi v nekih drugih okoliščinah rekli, da je odličen! Halo!!! Si lahko misliteč

Za našimi bi bili zagotovo Tržičani, nato Kranjčani, ki so se najbrž v veliki želji, da bi slavili doma, »preforsirali.«

Torej, Rok Setnikar je zmagal kar za 9 točk naskoka (229,6), pred presenečenjem dneva, našim Matijem Štembergerjem (POZOR, letnik 1997; 220,8 točk), le-ta pa za samo 0,5 točke pred Lukom Pintaričem (NSK Tržič – Trifix; 220,3 točke).

rok_setnikar_v_zraku.jpgSledijo:

4. Lanišek Anže, SSK Mengeš
5. Andraž Modic, SSK Logatec
5. Prevc Cene, SK Triglav
7. Košir Jan, NSK Tržič –Trifix
8. Drinovec Mitja, NSK Tržič –Trifix
9. Ferkov Ožbej, SSK Costella Ilirija
10. Seretinek Nejc, SSK Costella Ilirija
11. Rogelj Matic, SSK Costella Ilirija
zvoncki_ob_skakalnicah.jpg
PODROBNI

Tudi najdaljši skok je imel naš Rok. Dolg je bil kar 42 m. čez štirideset sta skočila tudi drugo in tretje uvrščeni. Tilen, Matija in Uri so sicer na tekmi dodajali »gas,« vendar jim danes ni uspelo priskakati več kot solidne uvrstitve. Za to je kriva tudi bolezen, ki so jo nekateri privlekli iz Zakopan. Zmaga je res zaslužena: tudi Seto je zelo bolan, saj kašlja kot, da je mutiral. S seboj je imel danes bolničarko, ki mu je dajala dovoljena poživila (Opomba: mami in čaj!). In še tole: Fotogalerija bo kakšen dan zamujala, ker se tudi najboljšim zgodi, da jim »pogine« računalniška podpora.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top