center_mostec.jpg V soparnem petkovem popoldnevu so se najmlajši skakalci in skakalke borili za uvrstitve na najvišje stopničke na skakalnici HS 14 m. Kljub močni plohi v tretji seriji, to tekmovalcev in tekmovalk ni motilo. Najboljši ciciban na današnjem tekmovanju je bil Logatčan Janže Zebec, iz Ljubnega se je na drugo stopničko povzpel Lenart Presečnik, Matevž Marinko iz Dolomitov pa se je uvrstil na tretje mesto. Ilirjanski cicibani so se uvrstili takole:

  • 5. mesto: Rok Masle,
  • 8. mesto: Cris Veber,
  • 13. mesto: Luka Brodnik in
  • 18. mesto: Matic Garbajs.

Uradni rezultati >>> 

 Za fanti so po naletu »desetke« spustile še tri deklice – cicibanke, od katerih je bila najboljša Špela Mastnak iz Vizor, druga je bila Eva Krek iz SSK Alpina in tretja naša Tinkara Gros.

Uradni rezultati >>> 

 Po podelitvi nagrad najmlajšim, se je tekmovanje preselilo še na skakalnico HS 23 m, kjer so tekmovali dečki v kategorijah do 10 in 11 let ter deklice do 11 let.  Najboljši med dečki do 10 let so bili Mark Hafnar (SK Triglav),  Sandi Ačko (SSK Šmartno na Pohorju) in Erazem Stanonik (SSK Alpina). Skakali so tudi štirje Ilirjani, ki so se uvrstili takole: na 5. mesto Gal Ivanov, 11. mesto Nik Škof, 12. mesto Uroš Jovanović in na 14. mesto Timotej Jeglič.

Uradni rezultati>>> 

 Pri dečkih do 11 let je šla zmaga v Ljubno, priskakal pa jo je Marsel Lihteneger. Damjan Suzič se je bil drugi, Tretje mesto pa je osvojil Luka Robnik iz kluba SD Vizor.

Uradni rezultati >>> 

 V kategoriji deklic do 11 let se je med sabo pomerilo kar 10 skakalk. Za dvojno klubsko vodstvo sta poskrbeli Velenjčanki Jerneja Brecl, na prvem mestu in Pia Slamek na drugem mestu. Katja Markuta (SK Triglav) je osvojila tretje mesto. Naša Pia Mazi je osvojila 4. mesto.

Uradni rezultati >>> 

 Jutri nas čaka še en zanimiv tekmovalni dan, zato ste vsi obiskovalci naše spletne strani lepo vabljeni na ogled tekem, ki se bodo odvijale po naslednjem sporedu:

  • ob 10:00 na HS 38 m, kategorije: dečki do 12 in 13 let ter deklice do 13 let;
  • ob 13:00 na HS 62 m, kategoriji: dečki do 14 in 15 let;
  • ob 17:;00 na HS 62 m, kategorije: mladinci do 16 let, člani in dekleta (absolutno).

Nekaj utrinkov iz podelitve, je na ogled v naši rubriki Fotoreportaže.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top