revija_petek_2015
Petkova tekmovanja
revija_sobota_2015
Sobotna tekmovanja

 

Z včerajšnjo tekmo mešanih parov, na kateri sta zmagala Ema Klinec in Tomaž Naglič smo zaključili 44. revijo smučarskih skokov Mostec.

V dveh dneh se je po skakalnicah HS14, HS23, HS38 in HS62 spustilo okrog 300 tekmovalk in tekmovalcev. Vsi željni pokazati svoje najboljše skoke in se uvrstiti čim boljše, so se v petek in soboto potili pod smučarskimi dresi. Na koncu pa je na zmagovalnem odru vseeno prostora samo za tri najboljše.

Petek, 5.6.2015
S pozdravnim govorom je podžupan mestne občine Ljubljana g. Dejan Crnek pozdravil tekmovalce in obiskovalce, nato pa so se pričela pričela tekmovanja v kar devetih kategorijah.

– V kategoriji D-12 let je zmagal Rok Masle (SSK Ilirija), drugi je bil Lovro Peitl (SK Zagorje), tretje mesto je zasedel Tai Ekart (SSK Mengeš).
Ostali Ilirjani so se uvrstili: Nik Cafuta 17., Taj Kai Golob 18., Nejc Birk 19., Matej Vukina 20. in Blaž Možina 21.  mesto – uradni rezultati D12 (decki_12)

– V kategoriji D-13 let je zmagal  Jaka Resman (NSK Tržič – FMG), drugi je bil Matic Hladnik (NSK Tržič – FMG), tretje mesto je zasedel Staš Šantelj (SD Dolomiti).
Naši Ilirjani so se uvrstili: Jon Indihar 18. in Matic Garbajs 28. mesto – uradni rezultati D13 (decki_13)

– V kategoriji DE-13 let je zmagala  Eva Krek  (SSK Alpina), druga je bila Ana Vranc (ŠSD Zajc), tretje mesto je zasedla Špela Mastnak (SD Vizore).
Ilirjanka Tinkara Gros je zasedla 5. mesto – uradni rezultati DE13 (deklice_13)

– V kategoriji D-14 let je zmagal  Jernej Presečnik (SSK Ljubno BTC), drugi je bil Marcel Stražinar (SSK Alpina), tretje mesto je zasedel Karlo Vodušek (SSK      Ljubno BTC).
Naši Ilirijani so se uvrstili: Timotej Jeglič 5., Nik Škof 11. in Uroš Jovanovič 18. mesto – uradni rezultati D14 (decki_14)

– V kategoriji D-15 let je zmagal  Filip Vranc (SSK Ljubno BTC), drugi je bil Damjan Suzič (SSK Ilirija), tretje mesto je zasedel Primož Ačko (SSK Šmartno na    Pohorju). – uradni rezultati D15 (decki_15)

– V kategoriji DE-15 let je zmagala  Jerneja Brecl  (SSK Velenje), druga je bila Kaja Urbanija Čož (SSK Šmartno na Pohorju), tretje mesto je zasedla Petja Brglez (SSK Ljubno BTC). – uradni rezultati DE15 (deklice_15)

– V kategoriji M-16 let je zmagal  Timi Zajc (SSK Ljubno BTC), drugi je bil Nejc Toporiš (SK Triglav), tretje mesto je zasedel Benjamin Podobnik (SSK Ilirija).
Ilirijan Matija Vidic se je uvrstil na 6. mesto – uradni rezultati M-16 (mladinci_16)

– V kategoriji M-18 let je zmagal  Urban Rogelj (SSK Ilirija), drugi je bil Jan Mihevc (NSK Tržič – FMG), tretje mesto je zasedel Vid Vrhovnik (SSK Velenje).
Ostala naša Ilirijana sta se uvrstila: Jaka Bradeško 4.,  Lovro Kos 11.  in Gašper Sršen 17. mesto  – uradni rezultati M-18 (mladinci_18)

– V kategoriji M-20 let je zmagal  Matevž Samec (SSK Velenje), drugi je bil Tilen Bartol (SSK Sam Ihan), tretje mesto je zasedel Nik Fabijan (SK Triglav).
Naši Ilirijani so se uvrstili: Matija Štemberger 4., Jan Halec Makovec 5. in Ožbej Ferkov 6. mesto – uradni rezultati M-20 (mladinci_20)

 

Sobota, 6. 6. 2015
V soboto je tekmovalce in obiskovalce nagovoril predsednik kluba SSK Ilirije g. Aleš Šabeder.

– V kategoriji D-10 let je zmagal  Anej Razpotnik (SK Zagorje), drugi je bil Nejc Ingolič (SSK Ilirija), tretje mesto je zasedel  Dominik Blaha (LSK Lomnice – CZE).
Ostali Ilirijani so se uvrstili: Marcel Stražišar 4., Gal Bregar 15. in Aljoša Bizjak Udvanc 17. mesto – uradni rezultati D-10 (D_10)

– V kategoriji D-11 let je zmagal  Tadej Bedenik (SK Triglav), drugi je bil Patrik Hladin (SSK Velenje), tretje mesto je zasedel Nik Gostiša Lah (SSK Logatec).
Naši Ilirijani so se uvrstili: Miha Sinčič 10., Urban Bergant 12., Anej Macur 16., Rok Cirman 17., Oskar Ceglar 18., Juš Krivic 20. in Urban Golob 21. mesto – uradni rezultati D-11 (D_11)

– V kategoriji DE-11 let je zmagala Nika Prevc (SK Triglav), druga je bila Tia Kodrnja (NSK Toper Celje), tretje mesto je zasedla Tinkara Komar (SSK Bohinj).
Naše Ilirijanke so se uvrstile: Lea Medica 4. in Urša Vidmar 10.mesto  – uradni rezultati DE-11 (DE_11)

– V kategoriji Cicibanov do 9 let je zmagal  Alen Pestotnik (SSK Mengeš), drugi je bil Nejc Logar (SD Dolomiti), tretje mesto je zasedel Damjan Zupanec (SK Zagorje).
Naši Ilirijani so se uvrstili: Gašper Kramar 15., Jaša Juršič 21., Lan Dominko 22. in Nik Kurent 32. mesto – uradni rezultati cicibani-9 (CICIBANI)

– V kategoriji Cicibanke do 9 let  je zmagala Jerca Bečan (SD Dolomiti), druga je bila Mia Ingolič (SSK Ilirija), tretje mesto je zasedla Tinkara Žehelj (SSK Ljubno    BTC).
Ilirijanka Leja Perše se je uvrstila na 6. mesto – uradni rezultati cicibanke-9 (CICIBANKE)

Čestitke vsem nastopajočim!

Hvala staršem, prostovoljcem, Bojanu Makovcu za res fantastično vodenje sobotnih tekmovanj in še posebej Pihalnemu orkestru Litostroj, skupini ALARM, ansamblu Dolinarji in tamburaški skupini MELOS za popestritev prireditve z glasbenimi vložki ter vsem sponzorje, ki so pripomogli, da smo lahko zaokrožili še eno revijo skokov Mostec.

Fotogalerije: Aleš Gros; Aleš Gros (petek); Nina Zavašnik; Rok Krisper

Sponzorji, ki so omogočili prireditev:

tabla - sponzorji

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top