V Mostecu je bilo danes regijsko tekmovanje cicibanov do 9 in dečkov do 10 in 11 let, za pokal Cockta. Tekmovanja so se udeležili tekmovalci iz osmih klubov Ljubljanske regije, skupaj 44 dečkov in deklic.

Tekmovanje je bilo v lepem sončnem in znosno hladnem vremenu, ki je omogočilo, da so bile skakalnice vzorno pripravljene. Pod skakalnice je prišlo kar precej obiskovalcev in glasnih navijačev.

portreti_kot_v_planici.jpg Tekmovanje kot se šika. Brez pripomb na izmerjene metre ali sodniške ocene, kljub temu, da so bila nekatera mesta osvojena za desetinke točk. Toda to je šport.  Skupna ocena: lepo tekmovanje!

FOTOREPORTAŽA:

 

V kategoriji cicibanov do 9 let je David KOROŠEC (SK Termit Moravče) ugnal Mateja JURIČA (SSK Logatec). Tesno, za vsega eno točko, v dolžini pa za samo 25 centimetrov?! Na tretje mesto je »skočil« naš Mark Ivanov, ki je že nekaj časa nakazoval sposobnosti za več kot je doslej dosegal.

REZULTATI CICIBANI DO 9 LET:

 

Med desetletniki, je bil zelo prepričljiv Jaka MATKO (SSK Logatec / in ne njegov brat kot smo mu pomotoma napisali na diplomo, za kar se mu še enkrat opravičujemo/). Bolj tesno je bilo med našima Ilirjanoma – med Urbanom Rogljem in Nejcem Ulago. Drugo mesto je na koncu osvojil Urban, Nejc pa tretje.

REZULTATI DEČKI DO 10 LET:

 

Med dečki do 11 let se je bil najprej ogorčen boj med Tilnom BARTLOM (Costella – Ilirija), Martinom CAPUDROM (SK Termit – Moravče) in še enim Ilirjanom – Matijem ŠTEMBERGERJEM. Zadnji je v tretji seriji popustil, plin pa je dodal Tilen Bartol, ki je osvojil prvo mesto. Za njim je bil za vsega 0,5 točke Martin Capuder in tretji  Matija Štemberger.

REZULTATI DEČKI DO 11 LET:

 

Ker smo šele konec tedna dobili rezultate iz nedavnega tekmovanja (17. 2. 2008) v Logatcu, v enakih kategorijah, kot so bile danes:

 

REZULTATI DO 9 LET:

REZULTATI DO 10 LET:

REZULTATI DO 11 LET:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top