Kranj; 25.8.-26.8.2012

Tokratna organizacija tekmovanj za Pokal Cockta v članskih in mladinskih konkurencah je pripadla našemu klubu. V dveh, vremensko zelo različnih dneh, so se naši fantje rezultatosko bolje odrezali v nedeljo.

Naš najboljši v kategoriji mladincev do 16 let je bil Matija Štemberger na 5. mestu, 8. je bil Martin Capuder, 10. Urban Šeme in 19. Jan Halec Makovec.

Pri mladincih do 18 let se je Matic Rogelj uvrstil na 4. mesto, Nejc Seretinek pa na 5. mesto. Med najboljšo deseterico je bil še Rok Setnikar na 8. mestu. Na 13. mesto se je uvrstil Ožbej Ferkov, Matija Peklaj pa je bil 18.

Tudi pri članih je Ilirjanom pripadlo nehvaležno 4. mesto, ki ga je osvojil Žiga Mandl. Tim Babnik in Andraž Pograjc sta si delila 6. mesto, Matic Kramaršič pa je tekmovanje končal na 8. mestu.

Naši članici sta sobotno tekmovanje končali na 5. (Urša Bogataj) in 6. mestu (Špela Rogelj).

Uradni rezultati: sobota
m-16
m-18
m-20
člani
članice

Danes smo zaradi slabe vremenske napovedi uspeli izpeljati le eno serijo v konkurenci. Tokratne razmere so našim fantom očitno bolj ustrezale, saj smo imeli kar štiri na stopničkah.

Pri članih si je zmago priskakal Andraž Pograjc, Žiga Mandl pa je bil tretji. Takoj za njim sta se uvrstila še Matic Kramaršič (4.) in Tim Babnik (5.). Urša Bogataj in Špela Rogelj sta ponovili sobotni uvrstitvi.

Matic Rogelj in Nejc Seretinek sta si v kategoriji mladincev do 18 let delila 3. mesto. Ožbej Ferkov je bil 9., Rok Setnikar 10. in Matija Peklaj 11.

Danes je v kategoriji mladincev do 16 let nastopalo še nekaj mlajših Ilirjanov. Matija Štemberger je bil, tako kot v soboto, peti. Predvsem dva mlajša sta se dobro odrezala: Tine Bogataj na 6. in Jan Kus na 7. mestu. Urban Šeme se je uvrstil na 8. mesto, Urban Rogelj na 10., Martin Capuder je bil 14., Nejc Ulaga 21. in Jan Halec Makovec 22.

Uradni rezultati: nedelja
m-16
m-18
m-20
člani
članice

V rubriki Fotoreportaže so objavljene fotografije podelitev priznanj in medalj najboljšim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top