Danes, 29.11.2008, smo bili prisotni na podelitvi nagrad najboljšim v Ljubljansko-notranjski regiji in razglasitvi najboljših v Pokalu Cockta za poletno sezono 2008. SSK Logatec je prireditev pripravil odlično in nas že na samem začetku razveselil z ogledom arhivskega posnetka iz 70-ih let, ki je prikazal enega od takratnih treningov v njihovem klubu. Sledila je razglasitev najboljših v regiji.
p1010050.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Organizatorji so že v svojem vabilu na prireditev prosili trenerje klubov naj o svojih tekmovalcih napišejo stavek ali dva in ko so otroci prihajali po pokale, so te misli trenerjev tudi prebrali.
 
Logatčani so prireditev »prekinili« še z enim kratkim filmom o smučarskih skokih in o naši lepi Planici. Po filmu, ki nikogar v dvorani ni pustil ravnodušnega, pa se je nadaljevala podelitev za skupni seštevek Pokala Cockta v poletni sezoni 2008.
p1010118.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Po končani uradni razglasitvi so vse zbrane povabili v druge prostore na prigrizek.
Letošnja organizacija bi lahko bila vsem bodočim organizatorjem za merilo, ker je bila pripravljena res vrhunsko.
p1010208.jpg
Več slik si lahko ogledate v Fotoreportaži .
 
Uradni fotograf SSK Logatec, Rok Krisper, je samo za nas pripravil izbor slik, ki si jih lahko ogledate v naši rubriki Fotoreportaže. Seveda je s slikami opremil tudi njihovo spletno stran, tako da si še več slik lahko ogledate na spletni strani lovcev na daljave .
 
Tudi na Smučarski zvezi Slovenije je objavljenih nekaj slik s prireditve, tako da lahko pokukate tudi na njihovo povezavo .
 
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top