V nedeljo, 01. 10. 2017 je pod okriljem Smučarske zveze Slovenije, v Planici potekala Revijalna tekma v nordijski kombinaciji za Dečke do 13 let, Deklice do 13 let, Dečke do 14 let, Dečke do 15 let in Deklice do 15 let.

V kategoriji NK Dečki do 13 let je zmagal Tadej Bedenik (SK Triglav), drugo mesto si je priskakal in pritekel Ilirjan Juš Krivic in tretje mesto je osvojil Matic Preložnik (SD Vizore). Tekmo sta končala še dva Ilirjana, in sicer:

  • Žan Hriberšek – 6. mesto
  • Rok Cirman – 7. mesto

V kategoriji NK Dečki do 14 let je najvišjo stopničko stopil Lovro Dovžan (NSK Tržič – FMG), drugo mesto je zasedel Ilirjan Nejc Birk in tretje mesto je osvojil Matija Dobre (SD Dolomiti). Ilirjan Blaž Možina je tekmo končal na 4. mestu in na 5. mestu je tekmo končal še en Ilirjan Aleš Rus.

V kategoriji NK Dečki do 15 let je zmagal Matic Hladnik (NSK Tržič – FMG), drugo mesto je zasedel Uroš Vebek (SSK Šmartno na Pohorju) in tretje mesto je zasedel Matevž Marinko (SD Dolomiti). Ilirjana sta si priskakal in pritekla:

  • Matic Garbajs – 4. mesto
  • Maksim Bartolj – 5. mesto

V kategoriji NK Deklice do 15 let je zmagala Špela Mastnak (SD Vizore) in drugo mesto si je priskakal in pritekla Ilirjanka Tinkara Gros.

Iskrene čestitke!

Foto utrinke si lahko ogledate tukaj.

Rezultati:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top