»Piknik brez delovne akcije« 
Tudi letos smo starši organizirali piknik ob koncu poletne sezone.
Dobili smo se v soboto ob 14h, v Mostecu.  

 

Včeraj se je v Mostecu odvil piknik, ki ga organiziramo starši skakalcev in skakalk v zahvalo trenerjem za delo z našimi otroki. Organizacija piknika se je odvijala od avgusta, ko je v Lomnicah na Češkem padla prva ideja za letošnja darila trenerjem. Neža je potem z veliko volje pripeljala organiziranje piknika do konca. Majo je zdravstveno stanje sicer zadržalo doma, vendar je pred tem uredila, da je bila torba za prvo pomoč ustrezno opremljena. Setnikarjev dvojec je tokrat poskrbel za hrano. Irena je pripravila odličen krompirjev golaž, Franci pa meso iz žara. Zaradi Petra in Tanje nismo bili žejni, saj sta skrbela za to, da sta bili posodi s kuhanim vinom in čajem vedno polni. Ker smo Petru vsi hvaležni, da je »klubska kuhinja« zaživela, je Dolores pri Janezu naročila izdelavo napisa. Pridne roke mamic  so poskrbele, da je bilo na pikniku dovolj peciva za sladkosnede. Stane je za najmlajše otroke pripravil med piknikom uprizoritev pravljice. Zahvala gre na koncu še vsem, ki so na kakršen koli način pripomogli h končni izvedbi piknika in na koncu koncev tudi vsem, ki so se vabilu na piknik odzvali s svojo prisotnostjo.
 
Ko se nas je nabrala večina, se je začel kratki program, kjer smo se zahvalili funkcionarjem za uspešno vodenje kluba. Vesna je Janku in Zvonetu predala priponke z imeni vseh članov in pripisom, da se skupaj veselimo novega poševnega dvigala.
 
Neža in Irena sta podelili presenečenja trenerjem. Vsi skupaj so dobili torbo s prvo pomočjo, opremljeno s sanitetnim materialom, primernim predvsem za smučarje skakalce. Za vsakega trenerja posebej pa smo naročili izdelavo majic z njihovimi imeni in imeni vseh otrok, ki jih trenirajo ter osebno prvo pomoč.
 
Andrej je pripravil posnetke lanskoletne veteranske tekme staršev na 20 metrski skakalnici. Po ogledu posnetkov letos ni bilo tekmovanja saj je, kot kaže, zmanjkalo poguma.
 
V rubriki Fotoreportaže pa si lahko ogledate še nekaj fotografij, posnetih na pikniku.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top