Na Norveškem sta se v Trondheimu za točke Celinskega pokala borila Matic Kramaršič pri fantih in Urša Bogataj pri dekletih.

V Žireh so dekleta v soboto in nedeljo skakale za točke Alpskega pokala. V soboto je potekala tudi uradna otvoritev skakalnic, ki so jo s svojim obiskom počastili naši A reprezentanti. V nedeljo so v Žireh imeli pokalno tekmovanje še dečki do 14 in 15 let.

V soboto pa so v Logatcu pod streho spravili tekmovanje za Regijski pokal v vseh kategorijah: od najmlajših cicibanov do dečkov in deklic do 13 let.

V rubriki Fotoreportaže so na ogled fotografije, posnete v Žireh ter iz zadnjega treninga (sreda, 7.9.2011) v Mostecu.

Več o dosežkih naših članic in članov pa si preberite v nadaljevanju članka.

ziri_d-14_d-15.jpg

 

 

Trondheim, 10.9.-11.9.2011

Matic Kramaršič se je na zadnjih tekmah Celinskega pokala uvrstil v soboto na 10. mesto in v nedeljo na 11. mesto. Urša Bogataj je bila v soboto 24., v nedeljo pa se uvrstila na 20. mesto.Uradni rezultati:

sobota – fantje:

nedelja – fantje:

sobota – dekleta:

nedelja – dekleta:

Več…

 1.  http://www.sloski.si/index.php?t=News&id=5714&lang=sl
 2.  http://www.sloski.si/index.php?t=News&id=5716&lang=sl
 3.  http://www.sloski.si/index.php?t=News&id=5719&lang=sl
 4.  http://www.sloski.si/index.php?t=News&lang=sl&id=5718  

Žiri, 10.9.-10-9.2011

Ladies CupDekleta so skakale v treh kategorijah: do 15 let, do 18 let in članice. Pri deklicah do 15 let se je v soboto med enajstimi nastopajočimi, Anita Seretinek uvrstila na 10. mesto. Pri deklicah do 18 let je z vso konkurenco (tudi enajstih deklet) pometla Špela Rogelj. Vesna Alegro se je pri članicah, kjer so tekmovala tri dekleta, uvrstila na tretje mesto.

V nedeljo je Anita skakala slabše, tako da je tekmovanje zaključila kot zadnja, Špela je ponovno pokazala, da je trenutno v odlični formi in je seveda stala na najvišji stopnički, Vesna pa je ponovila sobotno uvrstitev.Ko bodo tudi na spletu objavljeni uradni rezultati, bomo povezavo uredili tudi mi.  Otvoritev skakalnice – člani

V soboto so v Žireh uradno odprli prenovljeni večji skakalnici, ki sta oblečeni v novo plastiko. Slavnostno otvoritev so pospremili številni govorniki, med njimi tudi predsednik našega kluba, Ljubo Jasnič. Kot je bilo že uvodoma napovedano, so se tekme udeležili tudi nekateri člani A reprezentance in tako popestrili dogodek.

Zmagal je Jernej Damjan pred Jurijem Tepešem in Rokom Justinom. Od naših se je med prvo šesterico uspelo uvrstiti še Žigi Mandlu, ki je končal na 5. mestu. Ostali naši so dosegli naslednje uvrstitve:

 • 14. mesto: Luka Brnot,
 • 30. mesto: Rogelj Matic,
 • 32. mesto: Nejc Seretinek,
 • 33. mesto: Matija Peklaj,
 • 36. mesto: Ožbej Ferkov,
 • 39. mesto: Uroš Drobnič in
 • 40. mesto: Rok Setnikar.

Uradni rezultati: 

V nedeljo sta se odvili še pokalni tekmi za dečke do 14 in 15 let, kjer so se naši fantje odrezali takole. Pri dečkih do 14 let je na drugo stopničko stopil Tine Bogataj, 4. je bil Urban Rogelj, 6. Jan Kus in 7. Nejc Ulaga. Uradni rezultati: 

 

Pri dečkih do 15 let je prepričljivo zmagal Matija Štemberger, na odlično 4. mesto se je uvrstil Martin Capuder, Tilen Bartol je bil 6., Jan Halec Makovec pa 19. Uradni rezultati:  

 

Logatec, 10-9.2011

Pri cicibanih do 9 let se je na drugo mesto uvrstil Cris Veber, Luka Brodnik je bil 4., Rok Masle takoj za njim, Matic Garbajs pa je bil 7. Uradni rezultati: 

 

V kategoriji deklic do 11 let je skakala edina predstavnica v ljubljanski regiji, Pia Mazi, in seveda zmagala. Uradni rezultati: 

 

Pri dečkih do 10 let je bil drugi Gal Ivanov, Uroš Jovanovič se je uvrstil na 5. mesto, Nik Škof na 8. in Timotej Jeglič na 9. mesto. Uradni rezultati: 

 

V kategoriji dečkov do 11 let je bil popolnoma brez konkurence Damjan Suzič, ki je drugouvršenega prehitel kar za 80 točk! Uradni rezultati: 

  Pri dečkih do 12 let je zmagal Benjamin Podobnik, Matej Kermavner je bil 4., Matija Vidic pa 8. Uradni rezultati:  

Kar pet predstavnikov (od sedmih nastopajočih) smo imeli v kategoriji dečkov do 13 let in ti so si tudi razdelili prvih pet mest:

 1. 1. mesto: Mark Ivanov,
 2. 2. mesto: Lovro Kos,
 3. 3. mesto: Jaka Bradeško,
 4. 4. mesto: Sršen Gašper in
 5. 5. mesto: David Škof.

Uradni rezultati:  

Za našo spletno stran pa je nekaj fotografij posnela Lidija. Na ogled so na tej povezavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top