V soboto je bila v Kranju prva pokalna tekma za mladince, člane in dekleta, kjer se je med člani na stopničke povzpel Matic Kramaršič (2. mesto), med članicami pa Špela Rogelj (1. mesto) in Urša Bogataj (3. mesto). Mlajši člani našega kluba so se udeležili otvoritvene tekme na novih skakalnicah v Bohinju, kjer sta se odlično odrezala Rok Masle in Cris Veber ter si prijateljsko delila 2. mesto. Anito Seretinek pa smo poslali na Ladies Cup v nemški Berchtersgaden, kjer je svojo nalogo opravila z odliko.

2011-08-28_clanek.jpg 

Pa lepo po vrsti….

Fotogalerija (Bohinj)

 

Kranj, 27.8.2011

M-16

Pri mladincih je bil najboljši Filip Sakala, na 5. mestu, vendar ga med uradnimi rezultati, zaradi težav z registracijo, ni. Takoj za njim (na 6. in 7. mesto) sta se uvrstila Nejc Seretinek in Ožbej Ferkov.

Ostali naši pa:
  • Rok Setnikar na 11. mesto,
  • Matija Peklaj na 14. mesto,
  • Matic Rogelj na 19. mesto in
  • Uroš Drobnič na 20. mesto.
Uradni rezultati >>> 

čLANI

Med člani si je najboljšo uvrstitev, 2. mesto, priskakal Matic Kramarišič. Ostali naši člani so se uvrstili takole:

  • Luka Brnot na 5. mesto,
  • Žiga Mandl na 6. mesto,
  • Andraž Pograjc na 7. mesto,
  • Jan Družina na 15. mesto,
  • Tim Babnik na 16. mesto in
  • Rok Mandl na 17. mesto.

Uradni rezultati >>>

DEKLETA ABSOULTNO

čisto na koncu so se po naletu »kranjske stotke« spustile še članice, kjer je prepričljivo zmagala Špela Rogelj, Urša Bogataj pa je osvojila 3. mesto.

Uradni rezultati >>>

Bohinj, 27.8.2011

V popoldanskem času so v Bohinju organizirali otvoritev novih skakalnic in praznovanje 90. obletnice prvega slovenskega državnega rekorda v skokih na smučeh. Tja so se odpravili naši najmlajši člani, kjer sta bila najbolj uspešna Rok Masle in Cris Veber, ki sta v kategoriji cicibanov do 9 let dosegla 2. (Cris) in 3. mesto (Rok). Pri cicibanih je skakal še Matic Garbajs, ki se je uvrstil na 6. mesto. Uradni rezultati:

Pri dečkih do 10 let je bil naš najboljši Uroš Jovanovič na 5. mestu, takoj za njim (na 6. mesto) se je uvrstil Timotej Jeglič, Gal Ivanov pa je bil 7. Uradni rezultati:

Na večji napravi – HS30 – smo imeli samo enega predstavnika, Mateja Kermavnerja, ki se je uvrstil na 5. mesto. Uradni rezultati:

Berchtesgaden, 27.8.2011 in 28.8.2011

Tokrat je bil Ladies Cup organiziran v nemškem Berchtesgadnu, kjer so se tekmovanja odvijala v treh kategorijah: deklice (’99-’97), dekleta (’96-’94) ter članice (’93 in starejše). Tako na sobotni kot tudi na nedeljski tekmi je z vso konkurenco dobesedno pometla Ema Klinec. V soboto se ji je na zmagovalnem odru pridružila še Agata Stare (3. mesto), Julija Sršen je bila 12., Anita Seretinek 15. in Tanja Fricelj 16. Pri starejših dekletih je bila Manja Pograjc 6. Danes je bila, kot že rečeno, Ema ponovno prva, medtem ko je bila Anita druga najboljša Slovenka, na 10. mestu. Julija 11., Agata 15., Tanja 17., Manja pa v svoji kategoriji mesto boljša, kot v soboto, torej 5.

Uradni rezultati – sobota:
Uradni rezultati – nedelja:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top