Anita je pokazala svojim vrstnikom kako skačejo naša dekleta

Anita je pokazala svojim vrstnikom kako skačejo naša dekleta

 

Danes so prišli v Mostec učenci drugih razredov iz Škofljice. Bilo jih je skoraj 100. Mladež je najprej opravila orientacijo po Mostecu in tamkajšnjih trim stezah (razvrščeni so bili v deset skupin) Nato so si ogledali še prikaz smučarskih skokov na naših skakalnicah. Kakor smo videli na obrazih, so bili navdušeni.

Bil je krasen športni dan.

Nekaj slik je še v fotogaleriji.


V izvedbi orientacije sta sodelovala naša trenerja Kristjan in Lešo, skakalca Igor Medved in Anže Damjan ter tri dekleta iz Pedagoške fakultete, naše stalne sodelavke (v pripravah na ta obisk pa še cel kup naših članov, z Vesno na čelu). Seveda je bila za vse – po opravljenem tekmovanju v orientaciji – zelo zanimiva predstavitev smučarskih skokov. Kar sedem deklic in fantov je s seboj prineslo smuči, da so se preskusili na plastičnem doskočišču petnajstke. Dobro jim je šlo! Medtem so tudi naši najmlajši skakalci pokazali nekaj skokov na tej skakalnici.

 

Anžetova skupina je hitro našla iskane predmete med orientacijo.

Anžetova skupina je hitro našla iskane predmete med orientacijo.

Po predstavitvi na najmanjših napravah so naši skakalci skočili še na ostalih treh skakalnicah. (20, 40 in 60).   Mladi obiskovalci so bili navdušeni, žal pa je čas priganjal. Igor in Anže sta še svečano podelila diplome skupinam za osvojena mesta. Kar težko so se poslovili. Seveda so jim dali v roke še zgibanke v obliki stripa, kjer je predstavljen klub in zapisano povabilo, v katerem jih vabimo, da bi še našli pot v Mostec – med skakalce. V uk za skakalce (se bom izuč’u za skakauca), je rekel eden izmed mladih nadobudnežev.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top