Danes (9. 10) so nas v Mostecu obiskali učenci drugih razredov osnovne šole Vide Pregarc. Najprej so po Mostecu opravili orientacijo, nato pa so si ogledali še skoke svojih vrstnikov na šestmetrski skakalnici in seveda naše junake na večjih skakalnicah. Junaka dnreva so bila vsekakor Ula, Kaja, Tijan, Veno in Selma, ki so prvič skočili na skakalnici in seveda Matija in Tilen, ki sta prvič skočila na šestdeset metrski skakalnici. Pika! PRVIČ!
skupina_v_preg.jpg

 
Učenci drugih razredov Osnovne šole Vide Pregarc v Mostecu. 


V fotoreportaži si lahko ogledate še skoke treh učenk in dveh učencev OŠ Vide Pregarc: Ule, Kaje, Tijana, Vena in Selme. Bili so resnično pogumni. V galeriji so tudi skoki Matije in Tilna.


Učencem smo podelili tudi diplome za uspešno opravljeno orientacijo. Pa pridite še! 

anita_2.jpg


Ko je Anita odrinila in lepo doskočila, se je iz občinstva izvil vzdih občudovanja. Nekaj kot Uaauuu … Šele nekaj kasneje so pravzaprav ugotovili, da je deklica in da je celo nekoliko mlajša kot obiskovalci. In zopet so vzdihnili in izdavili tisti uaahhh … 


"Jaz bi tudi skakal," je izdihnil eden izmed fantov. Učiteljica pa: "Saj sem vam rekla, da vzemite s seboj smuči. No zakaj jih nisi vzel?"


"Bom pa drugič," je bolj potihoma izdavil nesojeni skakalec. In še nekaj kislih obrazov je bilo videti, ko so ugotovili, da bi se morda tudi sami preskusili.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top