Na kranjskih skakalnicah je bilo borbeno.Že zjutraj so se spoprijeli mladeniči in mladenke do 9 let (rezultati so bili kot izvleček tudi do osem let). Med našimi devetletniki se je najbolje uvrstila Anita Seretinek, saj je skočila na deveto mesto.
REZULTATI:  cicibani_do_9_let

Še bolj ogorčen boj pa se je bil na 25. metrski skakalnici, kjer je bil danes odličen Urban ROGELJ v kategoriji dečkov do deset let. Skočil je na drugo mesto (letos iz različnih razlogov kar dva meseca ni kaj prida treniral). Iz rezultatov pa boste lahko razbrali, da so bile razlike med najboljšimi res majhne. Precej favoriziranih tekmovalcem žal pritiska ni zdržalo ali bolje rečeno kar nekaj jih je pri dolgih skokih podrsalo.

REZULTATI: dečki_do_10_let

 

ekipa_costella_ilirija_resize.jpg

Na posnerku manjka naša tekmovalka Eva. Povsem desno zgoraj pa na soncu opazujeta dogajanja Anže D. in trener Lešo

 

Matija Štemberger je danes prekosil samega sebe. Po pravici povedano smo pričakovali njegov naslov, vendar, ko smo ga videli, ko je prišel pod skakalnice in kašljal kot stara lokomotiva, smo v njegove sposobnosti podvomili. Neupravičeno, kajti v obeh skokih je bil zanesljiv in obakrat je krepko preskočil dvajset metrsko znamko.

 

REZULTATI:  dečki_do_11_let

 V fotoreportaži iz Kranja je kar precej slik, NATANKO 650! (zaradi naglice pa niso razvrščene tako kot bi si v uredništvu želeli)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top