V Sebenjah zmage za Pintariča, Vodana in Pograjčevo.

Naši mlajši tekmovalci so minuli vikend v Sebenjah in v Kisovcu dosegli nekaj lepih rezultatov. Rezultate in besedilo povzemamo po spletni strani Smučka in po Slonordic.

09. 09. 2007Sebenje – Na 40 metrski skakalnici v Sebenjah so se danes za nove točke pokala Cockta merili dečki do 12 in 13 let, ter dekllice do 14 let. Pri najmlajših je pričakovano zmagal domači matador Luka Pintarič pred Ilirijanom Nejcom Seretinekom in Triglavanom Cenetom Prevcem, ki je imel naj daljavo finalne serije. Pri dečkih do 13 let je še naprej nepremagljiv Triglavan Aljaž Vodan, ki je gladko premagal vso konkurenco. Kar 12,3 točk je na drugem mestu zaostal domačin Urh Albreht, še dodatnih šest točk pa Mengešan Jan Pavc Alibabič. Pri deklicah je slavila novopečena državna prvakinja Manja Pograjc pred Ilirijanko Uršo Bogataj in Žirovko Barbaro Klinec.

Rezultati:


DO 12 LET

 

DEČKI DO 13 LET

 

DO 14 LET

 

  poitek.jpg

V Zagorju sta prvaka do 11 let Žan Žujič in Julija Sršen

09. 09. 2007

Zagorje – Državni prvak Slovenije do 11 let je postal Zagorjan Žan Žujič. Za zlato sta Žujiču zadostovala dva skoka dolga 26 metrov. Srebro je z daljavo dneva v finalni seriji osvojil Stolan Jernej Silvester, bron pa je odšel v Ljubljano po zaslugi Matije Štembergerja, ki je branil naslov prvaka. Prvi trije tekmovalci so bili danes razred zase, saj je denimo Luka Jež iz Dolomitov na četrtem mestu zaostal za Štembergerjem že za 5,4 točke. Pri deklicah je v konkurenci sedmih deklet slavila Julija Sršen pred Emo Klinec in Vaneso Večko.

Rezultati:

DO 11 LET

 

DO 11 LET

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top