Iz beležnice:lep_dan.jpg

Rezultati in

fotografije,

ter  videoposnetke 1. serije in  2. serije iz dvajsetke, ki jih je objavil Bojan.

V galerijo so dodane še fotografije skakalcev na 40-m skakalnici in njihovega treninga na 60-ki, ki jih je naredil naš skakalec mlajše selekcije (letnik 1999), Matevž Gros. Vse čestitke vsestransko nadarjenemu Ilirjanu!

V nadaljevanju pa je še nekaj besedila o tekmovanju (in novih posnetkih iz Planice).

 

Če tehnični delegat pohvali, da je bilo merjenje skokov zelo korektno in kar se da natančno, potem je zadovoljstvo vseh tekmovalcev z doseženimi rezultati odlično. Pravzaprav se lahko nad svojim dosežkom – dobrim veselijo ali slabim jezijo – le tekmovalci sami.

Lahko bi rekli, da je šlo za rutinirano izvedeno tekmovanje. Tokrat je bila prvič v vlogi voditeljice terkmovanja naša Dolores Bartol. Prvič in uspešno. Za ažurne rezultate sta skrbeli Irena in Nina,  za "hitro pošto" naši mladi skakalci, za napovedovanje pa Mitja. Tu so še štarterji, sodniki, merilci in drugi, ki bi jih bilo treba pohvaliti!

In če se ujame organizacija tekmovanja, spoštljivo vreme, sodelovanje med klubi, dobro merjenje skokov in sodniško ocenjevanje, ki ne odstopa … No, ja. Ne moreš izreči ocene manj kot zelo dobro.

 

PA ŠE TO: Danes smo (malo z zamudo) dobili še Aleševe posnetke treninga v Planici. Slike so objavljene v Fotoroportaži, pod naslovom PLANICA, PLANICA. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top