SPOŠTOVANI OBISKOVALCI SPLETNE STRANI SSK ILIRIJA

Kot vidite smo Ilirjani po nekaj letih zopet prenovili naše spletne strani. Skušali smo jih posodobiti in poenostaviti: tako za obiskovalce, da bi lahko pregledno, hitro in čim več izvedeli o dogajanju v klubu, kot tudi za ustvarjalce strani, da ne bi bile potrebne dolgotrajne procedure vnašanja informacij.

Pri tem moramo omeniti podjetje 3arh d.o.o. (posebej Aleša in Tomaža) in se jim zahvaliti za njihovo resanično kreativno ustvarjanje in oblikovanje spletne strani. Zavedamo se, da besedica HVALA seveda ni dovolj, ampak žal več nimamo! Toda, kljub temu, še enkrat hvala.

Seveda pričakujemo tudi veliko sodelovanja članov našega kluba, vaših pobud za boljše delo, tako v klubu kot na spletnih straneh. Prisluhnili (prebrali) bomo radi tudi drugim obiskovalcem naše spletne strani, njihovim predlogom in pobudam.

Na teh straneh vam bomo še naprej sporočali naše (ambiciozne) načrte, dosežene rezultate v klubu in na tekmovanjih in vas skušali vsestransko razveseljevati.

Z vašo pomočjo bomo najboljši!

Ljubo JASNIČ
PREDSEDNIK


KDO SMO

Smo Smučarski skakalni klub Costella Ilirija. Naša specializirana dejavnost je usmerjena v smučarske skoke. Sedež kluba imamo v Ljubljani, na naslovu:

SSK COSTELLA ILIRIJA
Vodnikova 155
1000 Ljubljana
Številka transakcijskega računa: 02085-0017329415

Informacije o našem klubu lahko dobite na telefonski številki 01/517 40 70 ali 01/517 40 75 (klubski fax: 01/517 40 74). Za podrobnejše informacje lahko pokličete tudi trenerje na njihove mobilne telefone. Dobili boste odgovore na vsa vaša vprašanja v zvezi z delovanjem in dejavnostjo v klubu SSK Costella Ilirija.

Jaroslav Sakala – glavni trener
Anže Damjan – pomočnik glavnega trenerja

Andrej Lesnik, 041 608 994 – v klubu zadolžen za skakalce in skakalke od 11 do 15 let

Kristjan Deterding, 041 608 982 – v klubu zadolžen za skakalce in skakalke od 9 do 11 let;
Miha Sever, 040 451 838 – v klubu zadolžen za najmljaše skakalce in skakalke, stare do 9 let

Pustite nam lahko tudi sporočilo na našem elektronskem naslovu: SSK.ILIRIJA@SIOL.NET

Naš statut:

KJE SMO IN KAKO PRITI DO NAS?

skakalnice_mala

Iz Šiške ali iz Viča je treba priti peš ali z avtomobilom na Večno pot (na kateri se nahaja tudi Ljubljanski živalski vrt), nato ob cesti poiskati veliko tablo z napisom Mostec in zaviti v smer kamor kaže pušcica. Najbližja postajališca mestnega potniškega prometa so v Zgornji Šiški (proga št. 7 – Pržan) ter na Viču pod Rožnikom (proga št. 14 – Vrhovci).

Ob klubskih objektih nas lahko najdete skoraj vsako popoldne, zanesljivo pa v ponedeljek, v sredo in v petek od 17. do 19. ure. Vsak torek od 17. ure dalje lahko dobite v Mostecu tudi večino članov vodstva kluba SSK Ilirija.

 MOSTEC z okolico.

kartamostec

 

 

PRIDITE, VKLJUČITE SE V SKAKALNI ŠPORT.
DOBRODOŠLI BOSTE!

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UREJANJE IN VSEBINA SPLETNE STRANI
Spletno stran smučarskega skakalnega kluba SSK Costella Ilirija ureja Irena Seretinek. Nanjo se lahko obrnete z vašimi komentarji ter vprašanji, in sicer na e-naslov: seretinek@gmail.com.

 

 

One thought on “Kdo smo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top