junaki_1280_x_853.jpg 

Sebenje, 12.2.2011

Na Gorenjskem koncu so se v soboto za naslov državnega prvaka pomerili dečki do 10 in 11 let. Pri mlajših dečkih je Damjan Suzič osvojil že svojo »n-to« lovoriko državnega prvaka. V isti kategoriji je tekmoval tudi Cris Veber, ki je bil eden najmlajših udeležencev, premagal pa je kar tri sotekmovalce in presegel trenerjeva pričakovanja. Pri dečkih do 11 let Benjaminu Podobniku ni šlo vse po načrtih, tako da se je moral tokrat zadovoljiti z 9. mestom. Ilirjani žal nismo tekmovali tudi v ekipni konkurenci, ker se je dan prej Gal Ivanov poškodoval na treningu.

Uradni rezultati D-10

Uradni rezultati D-11 

 

Vizore, 13.2.2011

Na Štajerskem pa so v nedeljo organizirali državno prvenstvo v kategorijah dečkov do 12 in 13 let ter deklic do 13 let. Pri dečkih do 12 let je naslov državnega prvaka osvojil Domen Prevc, drugi je bil Timi Zajc, tretji pa Aljaž Osterc. Naši fantje so posegli po naslednjih uvrstitvah:

Benjamin Podobnik – 14. mesto,

Mark Ivanov – 15. mesto,

Damjan Suzič – 19. mesto in

Jaka Bradeško – 29. mesto.

Uradni rezultati D-12

Pri dečkih do 13 let je bil boj za naslov državnega prvaka zelo izenačen, saj so bili prvi trije »le v točki in pol«. Tokrat je Bor Pavlovčič za las ušel Janu Kusu, ta pa Tinetu Bogataju. Dobro sta se odrezala tudi Nejc Ulaga na 5. mestu in Urban Rogelj na 6. mestu.

Uradni rezultati D-13 

 

V kategoriji deklic do 13 let sta tekmovali Anita Seretinek in Tanja Fricelj. Anita je bila tokrat boljša in osvojila naslov državne prvakinje.

Uradni rezultati DE-13 

 

Na ekipni preizkušnji so člani prve ekipe (Nejc, Urban, Jan in Tine) osvojili naslov državnih prvakov, člani druge ekipe (Mark, Damjan, Beno in Anita) pa so osvojili 5. mesto.

Uradni rezultati ekipno D-13

V naši rubriki Fotoreportaže si lahko ogledate še nekaj foto utrinkov iz Vizor, ki jih je posnel Iztok Podobnik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top