fis_kranj.jpg


Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi!   Prejmite mojo iskreno zahvalo za vaš prispevek k uspešni izvedbi FIS tekme, katere organizacijo nam je zaupala Smučarska zveza Slovenije.    Odlična organizacija, dobro pripravljena skakalnica – zahvala gre Ivu Zupanu in našim »teptačem« in prelepo vreme v nedeljo, so bili zagotovilo za izvedbo tekem na najvišjem nivoju. Vaša sposobnost in dobrovoljnost sta nam omogočili, da smo tudi sobotno tekmo, ki je bila odpovedana zaradi močnega deževja, uspešno izvedli v nedeljo.    Vsi zaslužite zahvalo, tako organizacijski odbor pod vodstvom direktorja kluba Mihe Koprivška in vodje tekmovanj v našem klubu Tineta Vrhovnika, do tehničnih služb, sodnikov, merilcev (v snegu in mrazu so vztrajali ves dopoldan na senčni strani Šmarjetne gore!), štarterja,  pomožnih služb-varnostnikov, reševalne službe, organizatorja prehrane…   Tehnični delegat in koordinator FIS sta bila zadovoljna z organizacijo. Manjkal je še kakšen boljši rezultat naših klubskih tekmovalcev v državni reprezentanci, pa bi bila zahvala za trud vsem skupaj še večja.   Res, lep dan SSK ILIRIJE COSTELLE pod Šmarjeto, kjer se je na objektu z napisom SK TRIGLAV ta lepi dan vila naša klubska zastava.   Hvala vam, kolegice in kolegi!  

Ljubo Jasnič, predsednik

Vodstvo kluba se za pomoč pri izpeljavi FIS tekmovanja prav tako zahvaljuje glavnemu sponzorju tekmovanja Holdingu Slovenske elektrarne d.o.o. in ostalim sponzorjem: voda Costella, Zavarovalnica Triglav d.d., Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Poslovni sistem Mercator d.d., Honda Žibert – Avtoprodaja in servis Honda – Žibert Srečko s.p. in Mestni občini Kranj, še posebej podžupanu Stanetu Štrausu.  

Več o uvrstitvah v nadaljevanju…

 

 Na prvi tekmi, ki bi morala biti izpeljana v soboto je bil naš najboljši Tim Babnik na 21. mestu, na 27. mestu je pristal Luka Brnot, Gašper Bartol pa je na 32. mestu ostal brez točk.   Na drugi tekmi sta skakala le dva Ilirjana: Rožle Žagar je dosegel 21. uvrstitev, Tim Babnik pa je pristal mesto nižje.   Podrobni rezultati prve tekme >>> Podrobni rezultati druge tekme >>>  

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top