Planica, 15. in 16.2.2014

Ta konec tedna so se v Planici odvijala pokalna tekmovanja in državna prvenstva v kategoriji mlajših in starejših mladincev. SK Triglavu je uspelo sobotno tekmovanje izpeljati brez težav, medtem ko smo morali mi današnje državno prvenstvo mladincev do 20 let, zaradi močnega dežja, odpovedati po poizkusni seriji.

kolaz_15-2-2014

Na sobotnih pokalnih preizkušnjah so naši člani in članice osvojili odlične rezultate. Med dekleti sta za dvojno zmago poskrbeli Urša Bogataj na prvem mestu in Špela Rogelj na drugem. Pri članih je zmagal Žiga Mandl, 14. pa je bil Luka Brnot. Pri mladincih do 18 let je bil naš najboljši Ožbej Ferkov na 10. mestu, sledili so mu: Matic Rogelj (14.), Nejc Seretinek (15.), Rok Setnikar (16.), Martin Capuder (17.) in Matija Štemberger (20.).

Na posamični preizkušnji mladincev do 16 let je naslov državnega prvaka osvojil Kristjan Lesnik (SK Triglav), drugi je bil Domen Prevc (SK Triglav), bronasto medaljo pa je osvojil Urban Rogelj, ki je bil po prvi seriji na drugem mestu. Četrto mesto je osvojil Jan Kus (vodilni po prvi seriji), 8. je bil Tine Bogataj, Lovro Kos pa si je priskakal 20. mesto. V enaki sestavi (Lovro, Tine, Urban in Jan) so fantje tekmovali še za naslov ekipnega državnega prvaka in ugnali SK Triglav za 31 točk. Tretje mesto so osvojili tekmovalci SSK Velenja.

Uradni rezultati: članice, člani, M-18, DP M-16, DP ekipno M-16
V rubriki fotoreportaže je na ogled še nekaj fotografij sobotne podelitve.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top