Kranj, 5. in 6.10.2013

PA060030
moška članska ekipa

V dveh dneh se je v Kranju odvilo člansko državno prvenstvo, kjer sta ilirjanski ekipi (moška in mešana) stali na zmagovalnem odru.

V soboto je bila organizirana posamična tekma, kjer je bil med fanti najboljši Žiga Mandl na 5. mestu, Andraž Pograjc je bil 9., Matic Kramaršič 17. in Matic Rogelj 36.. Pri dekletih je bila najboljša Urša Bogataj na 4. mestu, Špela Rogelj pa je bila 7..

Danes so imeli člani in članice še ekipno preizkušnjo, kjer se je prva ilirjanska ekipa uvrstila na drugo mesto, člani ekipe pa so bili: Matic Rogelj, Matic Kramaršič, Andraž Pograjc in Žiga Mandl. Druga ilirjanska ekipa ni prišla do točk, fantje so osvojili 14. mesto, v ekipi pa so skakali: Rok Setnikar, Ožbej Ferkov, Luka Brnot in Nejc Seretinek.

PA060012
mešana članska ekipa

Ilirjani smo tekmovali tudi z dvema mešanima ekipama. V prvi ekipi so skakali Urša Bogataj, Matic Kramaršič, Andraž Pograjc in Žiga Mandl, v drugi ekipi pa so skakali Špela Rogelj, Urban Rogelj, Nejc Seretinek in Matic Rogelj. Prva ekipa je osvojila srebrno medaljo, druga ekipa pa je bila četrta.

Uradni rezultati: člani, članice, ekipna moška, mešana ekipa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top