V Vizorah je v sredo 01. 02. 2017 potekal drugi del državnega prvenstva v nordijski kombinaciji, ki ga je organiziral SSK Ljubno BTC. Naši člani so se na tekmi odlično odrezali.

Slika_01

V kategoriji Dečki do 13 let (letnik 2004) je zmago priskakal in pritekel Ilirjan Rok Masle, drugo mesto je osvojil še en Ilirjan Nejc Birk in tretje mesto je osvojil Matija Zelnik (SK Triglav). Takoj za zmagovalnim odrom, na 4. mestu, je tekmo končal Ilirjan Blaž Možina. V tej kategoriji je tekmoval še en Ilirjan, in sicer Matej Vukina, ki se je uvrstil na 13. mesto.

NK D-13let
Foto: Ožbej Mulec

V kategoriji Dečki do 12 let (letnik 2005) je zmagal Matic Preložnik (SD Vizore), drugo mesto je osvojil Tadej Bedenik (SK Triglav) in tretje mesto si je priskakal in pritekel Ilirjan Anej Macur. Ostali naši člani so osvojili naslednja mesta:

  • Matija Ris Šikovc – 6. mesto
  • Žan Hriberšek – 7. mesto
  • Miha Sinčič – 8. mesto
  • Rok Cirman – 10. mesto
NK D-12let
Foto: Ožbej Mulec

V kategoriji Deklice do 13 let je zmagala Ilirjanka Tinkara Gros, drugo mesto je osvojila Nika Prevc (SK Triglav) in tretje mesto je pripadlo Ani Jereb (SSK Alpina). Nastopila je še ena članica Ilirije, in sicer Zoja Koprivnikar, ki je tekmo končala na 6. mestu.

NK DE-13let
Foto: Ožbej Mulec

Čestitamo!

Uradni rezultati:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top