zmagovalci_do_15_let.jpg

ZMAGOVALNE STOPNIČKE

 

REZULTATI: DRŽAVNO PRVENSTVO DEČKOV DO_15_let 

   MED FOTOREPORTAŽO BOSTE LAHKO PREGLEDALI KAR PRECEJ SLIK.

zmagovalec.jpg

Rok Justin – zmagovalec

 

V Mostecu je bilo danes državno prvenstvo dečkov do 15. let. Za tekmovanje se je prijavilo kar 72 tekmovalk in tekmovalcev (odskakalo jih je 65), kar je velika številka, vendar moramo poudariti, da je bilo na štartu kar precej mlajših letnikov. 

 

Zmagal je Rok Justin z več kot 13 točkami naskoka pred Urbanom Sušnikom na drugem in Maticem Benedikom na tretjem mestu. Četrti je bil na naš Ilirjan Jan Golob, peti Matevž Slatinšek in šesti Jaka Kosec.


Jan Golob bi lahko danes skočil tudi na stopničke pa se mu ni nekako izšlo (morda bi bilo rečeno bolje, da ni upošteval vseh trenerjevih nasvetov). Smolo je imel tudi Aljaž Ban, ki je zamudil svoj start.  Če bi skočil vsaj tako kot je prvič bi priskakal nekaj točk. Med mlajšimi je Ožbej Ferkov priskakal zanj odlično mesto. Bil je 18.  Rok Setnikar je bil le dve mesti za njim Povedati je treba, da sta oba letnik 1996

Med našimi skakalci velja omeniti še Tilna Bartola, ki je bil predskakalev in je dosegal solidne daljave, ter Matijo Štembergetrja, ki je letnik 1997 in je bil rako tudi najmlaši tekmovalec. Skočil je 45 metrov. 

Organizacija tekmovanja je bila na standardni ravni. Prej ali slej pa si bomo morali v Mostecu omisliti lastno ozvočenje in še kakšno zadevo, da bodo tekmovanja še preglednejša (na primer semafor z metri?) 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top