V četrtek 22. 12. 2016 se je na Bloudkovi velikanki odvijalo člansko državno prvenstvo v smučarskih skokih. Na sporedu so bile tri tekme, in sicer za člane, članice ter ekipna tekma. Tekem so se udeležili tudi naši predstavniki.

Pri članih je slavil Jernej Damjan, drugo mesto si je priskakal Domen Prevc in tretje Nejc Dežman. Naš Tine Bogataj se je uvrstil na odlično 4. mesto. Ostali fantje so si priskakali naslednja mesta:

  • Jan Kus – 14. mesto
  • Urban Rogelj – 29. mesto
  • Martin Capuder – 31. mesto
  • Matija Štemberger – 35. mesto
  • Jan Halec Makovec – 41. mesto
dp_clani
Najboljši člani – DP Planica

Pri članicah je slavila Maja Vtič, na drugem mestu je pristala Ema Klinec in tretje mesto je osvojila Eva Logar. Naši dekleti sta si priskakali 5. mesto Špela Rogelj in 6. mesto Urša Bogataj.

dp_clanice
Najboljše članice – DP Planica

Na ekipni tekmi je slavila ekipa SK Triglav 1 (Domen Prevc, Cene Prevc, Žiga Jelar, Nejc Dežman), drugo mesto je osvojila ekipa SSK Sam Ihan 1 (Jernej Damjan, David Krapež, Miha Kveder, Tilen Bartol) in tretje mesto je pripadlo ekipi ND Rateče Planica (Bor Pavlovčič, Rok Tarman, Anže Lavtižar, Lojze Petek). Naši fantje v zasedbi Jan Kus, Tine Bogataj, Martin Capuder in Urban Rogelj so se uvrstili takoj za zmagovalnim odrom, na odlično 4. mesto.

dp_ekipno
Najboljši ekipno – DP Planica

Fantje in dekleta, iskrene čestitke za uspešne nastope na državnem prvenstvu!

Rezultati:
Člani: http://smusko.adamsoft.si/tekmovanja.php?kaj=rezultati&id=4201
Članice: http://smusko.adamsoft.si/tekmovanja.php?kaj=rezultati&id=4202
Ekipna tekma: http://smusko.adamsoft.si/tekmovanja.php?kaj=rezultati&id=4203

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top