Tudi v nedeljo, 13.9.2009, so se odvijala tekmovanja v smučarskih skokih. V Krškem je ŠD Gora organizirala tekmovanje za Pokal Cockta v Ljubljanski regiji za dečke v kategoriji do 12 in 13 let. V Sebenjah je potekal drugi dan tekmovanja za Pokal Cockta v kategorijah dečkov do 14 in 15 let ter za deklice do 15 let. V Žiri pa so se odpravili mlajši tekmovalci in tekmovalke, kjer so se udeležili tekmovanja za Pokal Alpina.

 

048_razglasitev.jpg

 

 

 


Krško

Dečki do 12 let – Ilirjani so bili zelo uspešni, saj so bili vsi trije naši predstavniki v tej kategoriji na stopničkah. Tokrat so si uvrstitve razvrstili takole:

        Tine Bogataj si je priskakal zmago,

        Nejc Ulaga je bil drugi,

        Urban Rogelj pa tretji.

Pri dečkih do 13 let pa je slavil Matija Štemberger, Tilen Bartol pa je zasedel tretje mesto, Žan Burger pa je bil osmi.

 Sebenje

Pri dečkih do 14 let so si Ilirjani danes razdelili malo drugačne uvrstitve, kot dan poprej. Edino Matic Rogelj je »ubranil« šesto mesto, medtem ko so bili:

        Ožbej Ferkov sedmi,

        Nejc Seretinek osmi,

        Rok Setnikar deveti,

        Matija Peklaj štirinajsti in

        Uroš Drobnič štiriindvajseti.

 

Urša Bogataj je z današnjimi enainpetdesetimi metri ponovno prepričljivo zmagala v svoji kategoriji.

 Žiri

V Žireh se je odvijala tekma za Pokal Alpina, kjer so tekmovali mlajši člani našega kluba. Fantje in eno dekle so se odrezali takole:

        v kategoriji dečkov do 10 let je bil Benjamin Podobnik zmagovalec, vendar mu je Damjan Suzič na drugem mestu pošteno »dihal za ovratnik«, saj je zaostal le za pol točke, Gal Ivanov pa je osvojil 13. mesto;

        Anita Seretinek je bila med deklicami druga (DE-11);

        pri dečkih do 13 let je Gašper Sršen osvojil 12. mesto, Mark Ivanov 21. in Jan Halec Makovec 26. mesto.

        v ekipnem tekmovanju (skakali so vsi dečki in deklice, v ekipni rezultat pa sta štela dva najboljša skoka na manjši in dva najboljša na večji skakalnici – ne glede na tekmovalca ali tekmovalko) so Ilirjani osvojili 4. mesto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top