1368_in_visoko_tudi.jpg
Danes smo, kljub deževnemu vremenu, v Mostecu uspešno izpeljali prvo šolsko tekmovanje v smučarskih skokih na alpskih smučeh.
 
Tekmovanja se je udeležilo več kot 50 učencev in učenk, ki jih dež ni niti najmanj motil (verjetno tudi zaradi odličnega hot doga in ogromnih pic). V dežju so več kot odlično vztrajali tudi vsi učitelji, spremljevalci, starši, babice in dedki ter trenerji, za kar si zaslužijo še posebno pohvalo in zahvalo.
 
Otroci so se po preizkusu skakalnice pomerili na tekmi. O vrstnem redu je danes odločala tudi pripravljenost smuči, saj na mokrem snegu nekatere niso hotele nikamor. Kljub temu pa smo dobili zmagovalce v posameznih kategorijah ter tudi imena prvih petih v posameznih kategorijah, ki se bodo 4. februarja pomerili na državnem prvenstvu v Žireh.
 
Poseben čar podelitvi priznanj, medalj in nagrad pa je dal bivši svetovni prvak Franci Petek, ki je podelil medalje najboljšim trem v posamezni kategoriji.
 
Da smo tekmovanje izvedli, pa so še posebej zaslužni otroci SSK Ilirija (Benjamin Podobnik, Anita Seretinek, Nejc Ulaga, Eva Jamnik, Žan Burger, Nejc Seretinek, Tilen Bartol in Matija Štemberger) ter merilci (Boštjan, Matjaž, Tone), bife služba (Peter, Stane, Ivanka), prva pomoč (Marko Marolt), super napovedovalec (Gregor Murn), šefica računske službe (Irena), vodja tekmovaja (Dolores), fotografa (Rok Krisper in Urška), trenerji (Miha, Kristjan in Andrej, ki so imeli zelo različne zadolžitve, med drugim tudi izdelavo obeh skakalnic), šefica za diplome in zapenjanje smuči (Kristina), šef za zapenjanje smuči (Iztok), šefa za odpenjanje smuči in usmerjanje otrok na skakalnico (Andrej in Maja), ratrak služba (Brane, Stane) ter seveda tehnični delegat (Samo). Večer pred tekmo so se izkazali tudi prostovoljni gasilci pod vodstvom Irene in Francija, ki so postavili šotor. Da je vse teklo kot namazano, pa je zaslužna glavna in edina koordinatorka, Vesna. Seveda so v to prireditev vložili veliko truda in energije še mnogi drugi, ki se jim iskreno zahvaljujemo za pomoč! 
Podrobni rezultati in fotoreportaža:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top