cestitka_Ljubo

Dragi športniki in trenerji, člani in prijatelji kluba, spoštovane kolegice in kolegi!

Novo leto je tu, pred nami so Božični in Novoletni prazniki.

Za mnoge konec leta pomeni obračun dela, dejavnosti. Mi pa smo sredi sezone, na naletu in na zaletu druge polovice našega leta. Tako pač je v našem športu, mnogim nerazumljivo, nam pa nekako vsakdanje.

Pa kljub temu je to trenutek, ko se moram zahvaliti vsem, ki na združuje SSK Ilirija. Že desetletja, iz roda v rod – skakalke in skakalce, matere in očete njihove, trenerje, kot mravljice pridne klubske delavce. Dobivamo se v Mostecu, v podnožju Rožnika in po svojem znanju in možnostih treniramo, tekmujemo, smo priložnostni šoferji, kuharji, natakarji, organizatorji, graditelji, vzgojitelji, oblikovalci, nadzorniki, funkcionarji, prodajalci srečk in koledarjev, zbiralci nagrad, maltretiramo sponzorje in donatorje, zaposlene v Zavodu Tivoli in v Mestni občini Ljubljana.

In to vse zaradi otrok – bogastva, ki se ne meri ne v zlatih palicah, ne v kilogramih. Meri se z voljo, z željo biti najboljši, s pogledom zaupanja in hvaležnosti.

Enota s katero merimo naše delo je prostovoljstvo, brez obvez pa z velikansko odgovornostjo. Enoto unovčimo z uspehi naših otrok, na tekmah po skakalnicah širom domovine in tujine.

In tega ni malo. In zato vztrajamo. Kljub časom, ki niso naklonjeni nikomur. V skromnosti uspevamo biti med najboljšimi.

Zato, prav vsem velika HVALA! Vsak med vami je naredil na svojem področju zadolžitve več od pričakovanj. Zame, prvega med enakimi, pa ste složna družina, ki jo ni potrebno opozarjati kaj je njeno poslanstvo, delo, kako se pride do rezultata.

Naj bo tako tudi v letu 2014, ostanimo zvesti sebi, svojim otrokom in poslanstvu, ki smo si ga izbrali za delo in razvedrilo v prostem času – skokom.

Vsem želim vesele praznike, športno uspešno olimpijsko leto 2014, vsakemu posebej pa zdravja in zadovoljstva v družini in med prijatelji!

Vaš,
Ljubo Jasnič
predsednik SSK ILIRIJA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top