cicibani do 9 let
Pri najmlajših tekmovalcih so na najvišjih stopničkah stala člana SD Dolomitov, vendar pa jima dva Ilirjana močno dihata za ovratnik. Tretji je bil Rok Masle, četrti pa Cris Veber. Matic Garbajs je bil sedmi, Luka Brodnik pa osmi.
cicibanke do 9 let
Tudi pri deklicah imamo Ilirjani svojo najmlajšo predstavnico, ki je branila barve kluba. Tinkara Gros je bila danes najboljša.
dečki do 10 let
Gal Ivanov in Timotej Jeglič sta si danes delila drugo mesto. Za Timoteja so to prve stopničke v njegovi »karieri«, zato mu še posebej čestitamo. Nik Škof je bil sicer najdaljši na tekmi v svoji kategoriji, vendar zaradi smole pri obeh pristankih ni stal na stopničkah. Osvojil je šesto mesto. Uroš Jovanovič pa je tekmo končal na osmem mestu.
dečki do 11 let
Popolnoma brez konkurence je bil danes Damjan Suzič, ki je z naskokom 62-ih točk suvereno stal na najvišji stopnički.
deklice do 11 let
Pia Mazi je bila dobesedno brez konkurence in zato tudi na najvišji stopnički. Vendar pa verjamemo, da bi bil rezultat prav tako vrhunski tudi, če bi imela konkurenco. Sama pravi: »Nobena ne upa skakat z mano.«
dečki do 12 let
Benjamin Podobnik je neulovljiv konkurentom iz regije. Na najvišjo stošničko je stopil s prednostjo dobrih devetih točk. Matej Kermavner je bil četrti, Matija Vidic pa sedmi.
dečki do 13 let
Odlično se je v najstarejši kategoriji odrezal Jaka Bradeško. Z dvema dobrima skokoma se je tudi on prvič (v – upamo – še naprej uspešni karieri) povzpel na najvišjo stopničko. Tretji je bil Gašper Sršen, četrti Lovro Kos in peti David Škof.
deklice do 13 let
Z naskokom več kot 27-ih točk je Anita Seretinek danes prav tako, kot njeni klubski sotekmovalci, stopila na najvišjo stopničko.
Fotoreportaža iz Logatca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top