Kranj, 21.10.2012

Na današnji tekmi so mladinci ubranili lanskoletni naslov ekipnih državnih prvakov. Letošnja zmagovalna četverica v sestavi: Martin Capuder, Matija Štemberger, Tine Bogataj in Urban Šeme, je, z naskokom skoraj 65 točk, premagala ekipo SK Triglav 1, tretji pa so bili člani ekipe SSK Velenje.

Na posamični tekmi je naslov državnega prvaka osvojil Florjan Jelovčan (SSK Alpina), drugi je bil Tilen Bartol (SSK Sam Ihan), bron pa je osvojil Urban Šeme. Tine Bogataj je bil 4., Matija Štemberger 8., Urban Rogelj 9., Martin Capuder 16., Nejc Ulaga 22. in Jan Halec Makovec 33..

Uradni rezultati:
M-16
M-16 ekipno 

Ravno tako v Kranju, so imeli včeraj (20.10.2012) državno prvenstvo mladinci do 20 let, kjer je naslov državnega prvaka v Ponikve odnesel Jaka Hvala, Cene Prevc (SK Triglav) je bil drugi, Matic Benedik (SSK Alpina) pa tretji. Naših osem tekmovalcev se je uvrstilo takole:

14. mesto: Nejc Seretinek,
17. mesto: Urban Šeme,
18. mesto: Rok Setnikar,
22. mesto: Matic Rogelj,
38. mesto: Martin Capuder,
40. mesto: Ožbej Ferkov,
41. mesto: Matija Štemberger in
57. mesto: Matija Peklaj.

Ekipni naslov so osvojili člani NSK Tržič-Trifixa, drugi so bili člani 1. ekipe SK Triglava, tretji pa člani ND Rateče Planica. Naša prva ekipa (Setnikar, Rogelj, Seretinek in Šeme) je bila četrta, deseti pa so bili člani druge ekipe (Ferkov, Peklaj, Štemberger in Capuder).

Uradni rezultati:
M-18
M-18 ekipno

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to top